Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy színészbe?
Egy fiatal lányként írok akinek volt vagy 20 ilyen nagy színész-zenész szerelme:
Nem fogsz tudni másra koncentrálni, pontosan tudom milyen ez. Sajnos azt be kell látnunk hogy valószínűleg nem fogsz vele összejönni, és azt is hogy nem belé vagy szerelmes hanem az általad róla kialakított képbe. A személyiségét ugye csak a médián keresztül ismered de ilyenkor az ember (én legalábbis) elkezdi kiegészíteni magában az illető személyiségét,történeteket kreál maga és az illető köré, valós helyzetekbe helyezi bele őt, vagyis mondhatni tényleg szerelmes vagy,a saját róla alkotott illúziódba. Ez egyáltalán nem baj és tök normális :)) A lényeg hogy csak úgy elfelejteni nem tudod, egy idő után majd tényleg jön valami/valaki más amiért rajongani fogsz. Szerintem egyszerűen csak próbáld elfogadni hogy sajnos beteljesülni úgy nem fog ez a dolog ahogy te szeretnéd, ez sok fájdalomtól meg kímél majd, de ettől még elfelejtened nem kell! Nézd nyugodtan a filmjeit, add át magad az élménynek és ne foglalkozz más véleményével erről. Esetleg próbáld meg megfogalmazni magadban hogy mi és miért tetszik annyira benne,ha ezeket tudatosítod talán egyszer egy elérhető személyben is meg tudod találni azt amit keresel.:))
(Egyébként megkérdezhetem hogy ki az illető?)
Maxwell Jenkins.
De akkor, írják neki?
😄
(ha igen)
Egyébként hol érdemes ilyenkor írni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!