KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » Szerelem » Nem is szeret? đŸ„șđŸ„ș

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Nem is szeret? đŸ„șđŸ„ș

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem randizni Andival Ă©s 1 ĂłrĂĄn keresztĂŒl kĂĄbĂ© hĂĄrom szĂłt szĂłltunk, vĂ©gig csönd volt Ă©s mondtam hogy majd Ă­rjon mondta hogy majd Ă­r is, de azĂłta sem Ă­rt, nem szeret mĂĄr?đŸ„șđŸ„ș

Én nagyon szeretem Ƒt nem akarnĂĄm elveszĂ­teni😍đŸ„ș

2021. mĂĄrc. 12. 15:59
1 2 3 4 5
 11/45 anonim vĂĄlasza:
100%

Szerintem írni akart csak ki ment a levegƑ belƑle.

Keresd meg Ă©s fĂșjd fel Ășjra.

2021. mĂĄrc. 12. 17:34
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/45 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
MĂĄrk, te vagy az?
2021. mĂĄrc. 12. 17:43
 13/45 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

“A bor a nĂ©mĂĄt is megtanĂ­tja szĂłlani.“

Csak egy kis pia kellett volna neki

2021. mĂĄrc. 12. 17:44
 14/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Én 16 vagyok Ƒ pedig 15 Ă©s mindig aszthittem hogy majd ott magĂĄtĂłl jönni fognak, de aztĂĄn elkezdtĂŒnk telefonozni a padon Ă©s köszönĂ©s utĂĄn semmit nem szĂłltunk esetleg hĂ­vjam el Ƒt Ășjra megprĂłbĂĄlni???
2021. mĂĄrc. 12. 17:51
 15/45 anonim ***** vĂĄlasza:
97%

Tisztelt VĂĄlaszolĂłk!

KĂ©rĂ©s nĂ©lkĂŒl vĂ©delmĂ©re ĂĄllok a KĂ©rdezƑnek, mert vĂ©lemĂ©nyem szerint fiatal, tapasztalatlan. Én is kemĂ©ny szavakat Ă­rtam neki, de azĂ©rt kĂ©rlek Titeket, hogy ne dorongoljuk le Ƒt, mert örökre elveszĂ­ti az önbizalmĂĄt Ă©s vĂ©gtelen szerencsĂ©tlen lesz.

InkĂĄbb a adjunk neki tanĂĄcsot, hogyan kezdje el.

Pl.: ha gondolod, Ă­rj a lĂĄnynak Ă©s hĂ­vd Ășjabb talĂĄlkozĂłra. Tudasd vele azt is, hogy mirƑl szeretnĂ©l vele beszĂ©lni (fentebb is adtak erre tippeket).

VĂĄrhatĂł, hogy nem akar több talĂĄlkozĂłt veled, de legalĂĄbb lesz elƑkĂ©szĂŒleted, mit, hogyan tegyĂ©l.

Ffi.

2021. mĂĄrc. 12. 17:51
 16/45 anonim ***** vĂĄlasza:
97%

De miĂ©rt kerĂŒlt elƑ az a nyamvadt telefon? ElsƑ randin/ ismerkedĂ©snĂ©l tilos elƑvenni.

Ha neked fontos volt, akkor Ă­rj neki te, Ƒ szerintem nem fog. KĂ©je bocsĂĄnatot vagy csak mond el, hogy sajnĂĄlod a tegnapit. Nem kezdhetnĂ©tek-e elölrƑl. És ne akarj vilĂĄgmegvĂĄltĂł lenni. Alap tĂ©mĂĄk: csalĂĄd, hobbi, szabadidƑ, szĂłrakozĂĄs, sport, suli... te is Ă©s Ƒ is beszĂ©ljetek kb ugyanannyit, de nyomjĂĄtok el egymĂĄst. RemĂ©lhetƑleg akkor ekkora baklövĂ©sbƑl tanultĂĄl.

2021. mĂĄrc. 12. 17:57
 17/45 anonim vĂĄlasza:
69%
Ákoska, håzi kész van?
2021. mĂĄrc. 12. 18:15
 18/45 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

KĂ©rdezƑ,

az elsƑ randi utĂĄn mĂ©g nem lehet szerelemrƑl beszĂ©lni, hiszen nem is ismered Ƒt Ășgy Isten igazĂĄbĂłl. Legfeljebb szimpatikus Neked, de nem szeretheted. A szerelem (szeretet) csak jĂłnĂ©hĂĄny talĂĄlkozĂł, sok-sok beszĂ©lgetĂ©s utĂĄn jön elƑ, amikor rĂĄjössz, hogy milyen sok dologban ugyanazt gondolja (azonos a vĂ©lemĂ©nye), mint Te.

Ne keseredj el, ha netån nem vålaszol. Van még sok låny a vilågon.

Randi idejére pedig kapcsold ki a telefont, ne zavarhasson senki, hiszen randizol.

Ffi.

2021. mĂĄrc. 12. 18:35
 19/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Asztmondta nem fog eljönni többetđŸ„șđŸ„ș

Legközelebb megprĂłbĂĄlok többet beszĂ©lni meg megszĂłlalni elƑtte holnap esetleg Ă­rjak neki hĂĄtha jobb lesz ?đŸ„ș

2021. mĂĄrc. 12. 19:05
 20/45 anonim ***** vĂĄlasza:
83%
Persze hogy nem megy el, nem akar elsĂŒllyedni a szĂ©gyentƑl megint. KĂ©ne ide egy kis fĂ©rfias magabiztossĂĄg, de Ă©rthetƑ hogy 12 Ă©vesen ez nincs meg.
2021. mĂĄrc. 12. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!