Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Ő is szeret engem?
Azt hiszem szerelmes lettem. Mert ő...olyan tökéletes. Gyönyörű barna szemei vannak, és az arca...olyan aranyos és jóképű. Nagyon sokszor veszem észre, hogy engem néz, ma (ne nézzetek bolondnak, 2 helyett) 5 másodpercig szemeztünk, de már ennyi idő alatt is elvesztem a szemében. Ma először a tanár elém ültette és egy csomószor rám nézett, én meg egész órán full vörös voltam. Gondolom feltűnt neki, és ez nagyon ciki volt. Mégis mellé akarok ülni, a közelében akarok lenni. De túl félénk vagyok, ő meg százszor menőbb nálam, másik osztályba jár, de van pár óránk együtt és mindenki bunkónak tartja, de ha egy kicsit jobban megismered egyáltalán nem az. Mindig róla álmodozom, érzem, ahogy elvörösödök a közelében, érzem, hogy a szívem is szaporábban ver, és a parfümének az illata...mindig megbolondít vele. Mégis olyan lehetetlennek tűnik, de úgy gondolom lehet, hogy én is tetszem neki.
Bizonyíték: ma a gimi előtt álltam és ő jött ki, meglátott és elindult az én irányomba, de sajnos nekem mennem kellett, mert lekéstem volna a buszt, de utána kicsit zavarban elindult a másik irányba. És ugye folyton rám néz... főleg ha valami vicceset csinál, mintha meg akarna nevettetni. Illetve mintha egy ideje a barátai másképp viselkednének. Mármint alapból tök távol ülünk egymástól (amit sajnálok is) és ma amikor elém kellett ülnie a két srác akikkel nagyon jóban van, elkezdtek neki valamit mutogatni, meg hallottam, hogy a nevemet mondják.
Ezek a szerelem jelei, nem? Mármint én szerelmes vagyok, ugye? Még soha nem voltam ilyen szinten oda valakiért. Új ez az érzés.
Szerintetek én tetszem neki? Vagy csak beképzelem, hogy tetszem neki?
Annyira szeretnék odaállni elé, hogy "Annyira jól nézel ki és imádom a tulajdonságaid". De túlságosan félek.
Kérlek segítsetek rajtam. ❤️🥺
Köszönöm!
17/l
Utóirat: Lassan Valentin nap és mivel nem szeretném, hogy mindenki megtudja, hogy tetszik, hogyan tudnék neki titokban ajándékot adni? Az sem muszáj, hogy tudja, hogy tőlem van, mert csak az a lényeg, hogy érezze, hogy valaki szereti. Mármint van egy bátyja (ikrek) és valamiért mindenki őt kedveli jobban, szóval gondoltam... jólesne neki.
Tudod hogy most nincs gimi ugye? Amúgy az írásod alapján azt hittem 12-13 éves vagy. De ami igen ő tetszik neked. Amúgy nem kell rögtön azt mondanod hogy imádod előszőr csak beszélgess vele nornálisan általánosabb dolgokról.
Az meg ténykeg érdekelne hogy tudsz te ilyenkor suliba járni
Szerintem amit tenni tudsz, hogy szünetben odamész hozzá/a társaságához és elkezdessz beszélgetni velük, ha egyedül van a fiú, akkor is odamehetsz hozzá beszélgetni. Kérdezd meg, hogy van, milyen órája lesz, szereti-e azt a tantárgyat stb. Így lesz beszédtémátok, tudtok beszélgetni. Ha együtt van órátok, ülj mellé, vagy kérdezd meg őt, odaülhetsz-e. Esetleg a barátait kérdezd meg, odaülhetsz-e hozzájuk. Ha máskor suli után elindul feléd, várd meg, busz később is megy. :) (ez így olyan, mintha nem akarnál vele beszélgetni)
Ha érzi, hogy közeledsz felé és tetszel neki, ő is közeledni fog, így viszont nem tudhatja, hogy te mit érzel, lehet, hogy csak nem mer közeledni.
Ha Valentin napkor már jóban vagytok (beszélgettek szünetben, keresitek egymás társaságát) akkor személyesen is adhatsz neki ajándékot, vagy ha van rá lehetőség csempészd be a táskájába, vagy az egyik barátját kérd meg, hogy adja oda neki. Vagy ha van szekrényetek és tudod, melyik az övé, valami kis dolgot bedobhatsz oda neki.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Sok sikert, drukkolok nektek. :)
"4es írta hogy 17 éves... Az már nagyon nem ált suli"
Írni bármit oda lehet. Hazudhat is a kérdező. Mint ahogyan a szexuális témakörben is kérdez a 14 éves és oda írja, hogy 18 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!