Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem több mint barátként, és nem szeretne kapcsolatot?
Szóval szerelmet vallottam neki és mondta hogy igazábol bejövő neki és tetszem , de nem szeretne kapcsolatot.
Meg kérdeztem hogy miért és erre azt mondta hogy mert az előző palija túl féltette meg minden és ezért megfogadta hogy nem akar egy ideig barátot.
Szerintetek ha vége lesz a karanténnak próbáljam újra?
Ugye még nem találkoztunk így személyesen de ha találkoznánk és egy idő után elmondanám azzal össze jöhetnének?
Szerintem ja, karantén után probáld újra.
Mivel lényegében zöld utat adott csak nem akar egy ideig palit, de karantén után változhat ám a szitu
Az, hogy szerelmes beléd és “ mondta hogy igazábol bejövő neki és tetszem” nagyon nem ugyanazt jelenti.
Szerintem te sem vagy szerelmes, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet beleszeretni valakibe, akivel még nem is találkoztál. Oké chateltetek, de az kevés ehhez.
Szerintem azután használj ilyen nagy szavakat, mikor már pár randin túl vagytok. De azt mindenképp jól gondolod, hogy nem mostanában kellene újra előhozakodnod ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!