Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy szeretem, de nem szeretnék kapcsolatot?
A fiú aki több mint 4 éve tetszik végre elkezdett felém nyitni. Tényleg úgy éreztem hogy számomra ő az igazi, sose váltott ki belőlem senki ilyen érzelmeket, még az idegesítő szokásait is imádom egytől egyig. A kis pocok fejét és husis mackó testét is.
De valamiért úgy érzem hogy mégse lennék boldog ha összejönnénk. Szerintem még mindig érez valamit az exe felé (kb 2-3 hónapja szakítottak). És most hogy jobban megismertem egyre jobban tetszik, de a jövőről annyira mások az elképzeléseink és ez által úgy érzem mégse teljesedhetnék ki mellette. Soha életemben nem volt még kapcsolatom azt sem tudom mire számíthatok. Szeretem tényleg és tudom hogy ő is szeret, de nem tudom hogy mondjam meg neki hogy én nekem ez nem megy, úgy hogy ne bántsam meg annyira.
#1 tökéletes válasz!
-kérdező
ne szalaszd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!