Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha sírt utánam és nincs jól, még szeret?
Beszéljétek meg fegyverek nélkül,jussatok valami megállapodásra,kész. Beszéljétek át a problémákat,és a lehetséges megoldásokat ordítozás nélkül. Ne legyetek gyerekesek.
Nálam is volt hasonló,azóta nem volt senkim. 2 év... Becsüld meg az embereket. Nem gond az sem,ha nem fog menni. De az összetartozás legyen a téma,ha baj van,ne a negatív dolgok. Beszéld meg vele,hogy mégis egy egészséges kapcsolat hogyan lehetne. Ne tudd meg milyen,mikor a kutya sem szeret. Kitudja,lehet hogy ő most éppen nem mond el valamit,és amiatt csinált valami rosszat,stb. Az egészséges viszonyokban is van gond,a kezelésben van a különbség. Nekem anno nem sok megértés lett a fejemhez vágva. És tényleg szerettem ezt az embert... Személyes tapasztalat,harcal nem lehet elérni,hogy ne legyél tele sebekkel.
Elég sok mindentől függ a válasz, kezdve attól, hogy milyen volt a kapcsolat, mi miatt lett belőle szakítás vagy szünet, te mit érzel, egyáltalán ki szakított és miért.
Csak ennyi infó alapján meglehet beszélni, de attól mert sírva azt mondja valaki hogy szeret, még nem oldódnak meg a gondok. Az 1-es által írt ok sem ér semmit, mert inkább legyél egyedül 2 évig, mintsem egy hulladék kapcsolatban szenvedj, napról napra egyre jobban kikészülve és kiégve, sajnálatból és félelemből, hogy nem lesz más.
A számítógép függőség miben nyilvánul meg?
Szerintem az valahol ott kezdődik, amikor akkor is azon jár az eszed, amikor éppen nem számítógépezel, az egész életed akörül forog. Ha csak néha játszol a haverokkal, emrt találkozni főleg most nem nagyon tudtok, és akkor éppen egyel ritkábban gondolsz a párodra, az teljesen normális.
Egy egészséges ember egyedül is jól el tud lenni. Szerintem egy jó párkapcsolat nem abban nyilvánul meg, hogy szenvedtek, amikor nincs ott a másik, hanem abban, hogy jól érzitek együtt magatokat, boldogok vagytok az együtt eltöltött idő alatt.
Az, hogy ha a pár egyik fele 0-24-ben csak a másikkal lenne, arra enged következtetni, hogy problémája van: nincsenek egyéni céljai, karrierje, baráti társasága, amivel/akikkel foglalkozhatna, ha éppen nem a párjával van.
Persze nyilván van véglet ott is, hogy valaki nem gondol a másikra: például elfelejti a születésnapját, hetekig felé sem szagol, fel sem hívja, rá sem ír, hogy hogy van. Na, az baj. De ha esetleg kimarad 1 nap (mert mondjuk tanul/dolgozik és nicns ideje telefonálgatni/csetelgetni) az teljesen belefér és normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!