Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem is szeret? 🥺🥺

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is szeret? 🥺🥺

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem randizni Andival és 1 órán keresztül kábé három szót szóltunk, végig csönd volt és mondtam hogy majd írjon mondta hogy majd ír is, de azóta sem írt, nem szeret már?🥺🥺

Én nagyon szeretem őt nem akarnám elveszíteni😍🥺

2021. márc. 12. 15:59
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Fulladozok xDD
2021. márc. 12. 16:08
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
A ti szerelmetek szépsége szavakkal nem kifejezhető.
2021. márc. 12. 16:17
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból, hány évesek vagytok?
2021. márc. 12. 16:20
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

"Találkoznak"

X: Szia, holnap írj.

Andi: Oké.

59 perc csönd.

2021. márc. 12. 16:23
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Csorog a nyakad, miért nem tegnap voltál Andival nagy legény? Miért nem beszeltetted, hogy meséljen magáról? Hol tanul , dolgozik stb? A Mostmár hiaba sirankozol, lehet talált egy nálad fényévekkel jobb fiút, aki ezeket minimum hogy megkérdezte és meg érdekesnek is tűnt Andika szemében, így nxilván nem fogja rád pazarolni az idejét! Az van Kistöki, hogy a tanuló penzt mindenkinek meg kell fizetni, legkozelebb , már nem Andikával, hanem egy másik lánnyal okosabb legyél és kerdezz róla sok dolgot, fontos a kommunikacio egy randin. Ha nem beszélgettetek , egymast neztetek egész tali alatt, ne csodalkozz, hogy megunta Andika!

Andika egy okos lány.

2021. márc. 12. 16:26
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Nyáladbcsorog csak iphone-om átírta mert ez is mérges rad hogy ennyire nyápic szerencsétlen vagy!5 voltam
2021. márc. 12. 16:28
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá és beszéljetek...

De szerintem alkalmatlanok vagytok erre még

2021. márc. 12. 16:36
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Andy Vajna? Mit vársz tőle? Persze, hogy nem volt sok beszélgetés egy óra alatt...

Amúgy Andi miért nem pattant meg előbb? Birka türelme van, ha 1 órán át bírtátok néma csendben. Magát a szituációt nem meséled el az elejétől? Egy díjnyertes némafilmet lehetne belőle forgatni.

2021. márc. 12. 17:04
 9/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbeszéltétek a találkozót - hogy-hogy lélekben nem készültél fel arra, hogy mit kérdezel tőle? Egyáltalán mit vártál a lánytól? Azt hogy ő öleljen át, a nyakadba akassza magát, simogasson, csókolgasson, szórakoztasson?

Szerintem a lány bambának és élhetetlennek tart és lemondott rólad. Bármit kérdezhettél volna tőle, aztán megeredt volna a nyelvetek.

Máskor ne így tegyél.

Ffi.

2021. márc. 12. 17:29
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Elállt a lélegzete és elfogytak a szavai téged meglátván... :)
2021. márc. 12. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!