Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? hullámvölgy?nagyon rosszul erzem magam
Figyelt kérdés
A barátommal most leszünk 1 évesek és 3 napja én voltam a megboldogabb ember a világon mindennel jobban szerettem (persze most is) és tényleg rózsaszín köd. És tegnap előtt este óta úgy érzem mintha ez kicsit elmúlt volna persze mindennel jobban szeretem de olyan érzés mintha elmúlt volna ez a nagyon nagy boldogság amiben eddig éltem kérlek nyugtassatok meg hogy ez normális szinte minden percben sirnek hogy elmúlt felé amit eddig éreztem de tudom hogy nem de olyan😭😭😭 hullámvölgy lehet vagy mi , de nagyon nagyon szeretem. Olvastan máshol hogy ez normális max pár napig van.?2021. márc. 2. 19:31
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ez a természetes rendje a dolgoknak, mindig elmúlik valami...nem lehet örökké ez a rózsaszín köd sem az emberen.
Főleg már több mint 1 éve együtt vagytok, az nem olyan kevés idő.
2/5 A kérdező kommentje:
és ez elmúlhat egyik napról a másikra? de azt elfelejtettem leírni hogy ez változó egyik pillanatban érzem másik nem például most sem
2021. márc. 2. 19:48
3/5 anonim válasza:
Lehet de egy idő után már átalakul a szerelem szeretetbe, lehet ezen a fázison vagy most.
4/5 A kérdező kommentje:
Nemhiszem most fog megjönni is és nem csak fele van ez hanem az egész hangulatom ilyen .. remelem elmúlik hamar
2021. márc. 2. 20:36
5/5 anonim válasza:
Megmagyarázod saját magadnak, a válaszokat elutasítod, mert nem akarod elfogadni, hogy ez elmúlt. Akkor minek írtad ki a kérdést? Tudhattad volna, hogy itt GYIK-en nem fogunk hazugságokkal áltatni, de te nyugodtan tedd ezt magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!