Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hullámvölgybe került a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hullámvölgybe került a kapcsolatom! Lent?

Figyelt kérdés

14 éves nő vagyok, és sajnos ellaposodott a párkapcsolatom. A párommal egyszerűen nincs időnk egymásra, semmi aktív, közös program nincs, elfogytak a témák. Azonban ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.

Mit tegyünk?

14N

2017. jún. 10. 21:30
1 2
 1/13 Tomee'd'ganjaman ***** válasza:
100%

14 éves nő?? xd

az kemény

2017. jún. 10. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
14 éves nő 😆😆😆 hat gratulálok drágám
2017. jún. 10. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első két válaszolónak igaza van.
2017. jún. 10. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor csatlakozom én is. "14 éves nő" mi a franc? Mitől vagy te nő? Kihullottak a tejfogaid? :D Félre ne érts, én is csak pár évvel vagyok idősebb nálad, dehát akkor is...amúgy meg még így sem mondanám magamra, hogy "nő" lennék. Inkább csak lány. Vagy kamasz. Vagy kamasz lány. De nő semmiképp :D Na mindegy. Ha meguntátok egymást nincs mit tenni. Nem lógtok túl sokat egymás nyakán? Egyébként olyan embert keress, akivel nincs ilyen probléma. Van rá időd.
2017. jún. 10. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Készülj fel 14 éves! mert életed során ennél már csak kevesebb szabadidőd lesz
2017. jún. 10. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyere le jóisten! 14 évesen nincs időd a párkapcsolatodra és már nő vagy. Erre nem tudok mit mondani...
2017. jún. 10. 23:15
 7/13 anonim ***** válasza:

14 éves nő xD

Életem, 14 évesen épp hogy kamaszodsz, k@rvára nem vagy nő xD

2017. jún. 11. 00:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én 12 éves férfiként úgy vélem, hogy ebben a felgyorsult, pörgős életben, amit manapság kénytelenek élni a dolgozó, családos, másodállást is vállaló társadalom által kihasznált emberek, teljesen érthető, hogy nincs időtök egymásra, és témátok sincs, hiszen nyilván annyira széles spektrumon mozog az érdeklődési körötök, a közös témákról nem is beszélve, hogy azt se tudjátok, miről beszélgessetek. szerintem kapcsoljatok ki, ha van időtök, itt a nyár, vegyetek ki egy kis szabadságot és utazzatok el 1-2 hétre valami szép helyre a zsebpénzetekből, ott csak egymáséi leszek és végre újra fellobban a tűz.
2017. jún. 11. 00:15
 9/13 anonim ***** válasza:

És csak azt tudom hogy ő még csak most 14. A papa vigyázz rá a mama vigyáz rá, nem tudni mi vár mi vár rá.

Én is nem figyelnék, és nem s nevehtnék, ha nem tudnám hogy ő még csak most 14,

Nem neked való még az éjszaka, siess haza vár a mama.

2017. jún. 11. 09:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Nevét se tudom még, kezét se fogom még,

És csak azt tudom, hogy ő még csak most tizennégy.

A papa vigyáz rá, a mama vigyáz rá,

Nem tudja mi vár, mi vár, mi vár rá.

2. Én nem is figyelnék és nem is nevetnék,

Ó, ha nem tudnám, hogy ő még csak most tizennégy.

Nem hisz a mesében - ez van a szemében,

Nem tudni mi van, mi van a fejében.

R1.Ó, Nem neked való még az éjszaka,

Siess haza, vár a mama!

Ha későn érsz haza, nincsen vacsora,

Siess haza, vár a mama!

Ó,Nem neked való még az éjszaka,

Siess haza, vár a mama!

Ha későn érsz haza, nincsen vacsora.

2017. jún. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!