Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hullámvölgybe került a kapcsolatom! Lent?
14 éves nő vagyok, és sajnos ellaposodott a párkapcsolatom. A párommal egyszerűen nincs időnk egymásra, semmi aktív, közös program nincs, elfogytak a témák. Azonban ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.
Mit tegyünk?
14N
Arany leányom... 18 évesen nem érzem még magam nőnek,akkor te mégis mitől érzed magad annak 14 évesen?? Hát ne haragudj,de ez túlzás :D Tudod, ha igazi nő lennél,nem laposodott volna el a "kapcsolatod". Vagy,ha igen, legalább meg tudnád oldani. Vagy annyira elfoglalt nő vagy,hogy arra sincs időd,hogy gondolkodj?? :) Szerintem vetess magadnak anyukádékkal (vagy vegyél a fizetésedből..mert ugye egy nő már valószínűleg dolgozik akkor:) főleg,ha nincs ideje..) "Ken" babát,hátha arra majd több időd lesz:)
Remélem megoldódik ez a rendkívül felnőttes problémád. Tudod, nekem 18 évesen most az érettségi a legnagyobb gondom,sajnos nem nőttem még fel eléggé... Remélem ha felnövök,majd olyan felelősségteljes nő lehetek,mint te, 14 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!