Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akera0223 kérdése:
Nem baj ha egy fiú ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok fiú. Azt szeretném kérdezni hogy egy olyan fiú aki, rengeteg törődést igényleg (Ölelés, puszi, kéz a kézben) az, kell-e a lányoknak/szeretik őket. Mert úgy látom hogy igen, csak azért a nagy átlag válaszára is kíváncsi vagyok. Rengeteg lány barátom van és azok mindig azt mondják, hogy egy nagyon kedves megértő, jó hallgató partner vagyok, akivel szívesen vannak. Tehát az lenne a kérdésem felétek lányok hogy az ilyen fiúkat szeretitek-e. Válaszotokat köszönöm szépen.2021. febr. 27. 10:45
11/14 anonim válasza:
Akire esetleg úgy tekintek mintha a húgom lenne azzal nehéz már elképzelni bármit is.
Ha valakit tényleg annyira közel engedek már magamhoz, akkor nem tudok úgy gondolni rá mint egy potenciális jelöltre. Mármint, ha ugye soha nem is éreztem semmit. Te is ha ismersz valakit, de nem érzel iránta semmit, gondolom nem jössz vele össze csak azért, hogy legyen valakid.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rengeteg választ
2021. febr. 28. 09:30
13/14 anonim válasza:
Nem bántásból mondom de azoknál a lányoknál akiknek van önbizalmuk instant friendzone kategória vagy. Max hasonlóan esetlen önbizalomhiányos lányokkal illenél össze, és még akkor sem biztos hogy egészséges lenne a kapcsoaltod.
14/14 anonim válasza:
Moért lenne ettől még esetoen és önbizalom hiányos? Mindenkinek jól esik ha kimutatják felé hogy szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!