Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Va esélye egy ilyen lánynak egy ilyén fiúnal vagy csak álom marad az egesz?
Sziasztok! Most leszek 16 eve, és beleszerettem egy végzős srácba. Tudjátok a srác tipikusan az a nepszeru
helyes srác akiért nagyon sokan oda és vissza vannak.. A haja, a szeme, az alkata.. minden tökéletes. Nagyon megfogott be kell vallanom.
De itt jön a probléma.. ÉN. Nos hát én nem vagyok az a világszépe bajos, tökéletes instagramm lány.. Hat be kell vallanom egyáltalán nem vagyok szép. Egyetlen egy fiú figyelmet sem keltettem fel. Mondjuk megértem, nem hibáztatom őket ha fiú lennek én se néznek egy ilyen lányra.
Mióta tetszik ez a fiú elkezdtem csinosabban öltözködni,edzek, egészségesen táplálkozok, figyelek magamra. Ezért jött jól a nyár, kicsit megváltoztam. De így sem látom magam olyannak aki bejönne ennek a srácnak. Nem érzem magam szebbnek. Ne értsétek félre, nem akarok a legszebb lenni, nem akarok minden fiúnak tetszeni, csak neki, de nem hiszem hogy én lennék az esete.
Adnátok pár tanácsot mivel kelthetnem fel a figyelmet egy picit? Nem szeretnek erőltettem rámenni vagy ilyenek. Csak azt szeretném hogy észrevegyen, esetleg leszólítson suliba.
Vagy egy ilyen fiúnal egy olyan lanynak mint en nincs is esélyem? Hagyjam inkább az egészet?
Nem feltétlen csak arra kellene..
Nagyon jó hogy elkezdtél tenni azért hogy vonzóbb legyél, viszont nem is ismered a srácot meg mi sem, így nem lehet megítélni hogy lenne e esélyed nála. Inkább a magabiztossagodat fejleszd, és ne tűnj olyannak aki csak epekedik utána. De megpróbálhatsz mindig véletlen össze futni vele és egy kis szemkontaktust felvenni, aztán ha megtetszel neki akkor majd leszólít ő.
Nincs :) sajnos...
Én is voltam olyan hülye hogy 16 éves koromba hasonló ábrándokat kergettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!