Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem baj ha egy fiú ilyen?
Ma már feltettél egy ilyen kérdést, ha te vagy az (16 éves fiú)
Nincs ezzel baj, hogy ilyen vagy
Én is hasonló vagyok, csak tőled idősebb. Igénylem a törődést, de szeretek törődni a párommal is. Nagyon gyengéd vagyok, figyelmes meg minden. Tényleg ha párom van, akkor iszom minden szavát, olyan dolgokat tudok róla több hónap után is, amit csak egyszer említett a kapcsolat elején. Tudom minden belső vágyát, ami csak elhagyta a száját. Tényleg nagyon figyelmes barát vagyok.
De az a helyzet, hogy mivel törődő és figyelmes vagyok, pont ezért nem kellek a legtöbb lánynak, mert ha valaki tetszik, akkor csak vele foglalkozom és ez se jelent számukra kihívást. Ha nyert ügyük van, akkor sok lányt már hidegen hagy a dolog. Vagy ha beszélni kell magamról és ezeket elmodnom, akkor kicsit talán unalmasnak is tartanak. Valamint ha tetszik egy lány, akkor idő míg megnyillok előtte, hogy lássa a másik énem, amit csak a barátok láthatnak. A lány barátaim nem igazán értik, hogy miért nincs barátnőm. Hát ezek miatt, mert van ez az énem, aki tényleg figyelmes, kicsit komoly stb. De ebből néha az jön le egy lánynak, hogy velem nem lehet hülyéskedni, túl komoly vagyok, pedig nem. De ezt az oldalam idő mire megismerik.
Valamint, hogy ugye nagyon gyengéd vagyok, emiatt gondolják, hogy az ágyban is ilyen kis gyengéd, visszafogott vagyok. Pedig nem, ott éppen ennek ellenkezője az igaz. De ebbe nem megyek bele, mert felesleges.
Én is mindíg sorra kapom a lány barátaimtól, hogy nem igaz, hogy nincs barátnőm, pedig főnyeremény vagyok... De hiába van így, ha egyszer csak azok előtt tudom vállalni a teljes személyiségem akiket mar jól és hosszú idő óta ismerek.
Én nem értem miért kell folyamatosan mocskolodni és le nézni másokat kedves negatív kommentelők. Egy hogy nem tudtok semmit az életéről, kettő milyen jogon érzitek magatokat tobbnel? O legalább kepes normális lenni. Ti sajnos ezt nem mondhatjatok el magatokrol, szerintem másokat tamadtok a saját szar eletetekert. Sajnos nem a kérdező tehet róla hogy valami nem oké nálatok, jó lenne ha inkább be fognatok a pofatokat mindhigy ilyen hulyesegeket írtok le
Nincs baj azzal hogy ilyen vagy. Minden ember más. Minden ember a maga módján értékelhető. Sok lány ilyen fiút keres magának. Ne hallgass az idiótákra aki tulajdonképpen ahhoz is unalmasak, hogy normális választ írjanak.
22l
#4-es,
ha ennyi barátnőd van, akkor miért nem lépsz vele egy lépéssel feljebb, főleg azzal, aki azt mondja, hogy így vagy helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!