Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem baj ha egy fiú ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akera0223 kérdése:

Nem baj ha egy fiú ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok fiú. Azt szeretném kérdezni hogy egy olyan fiú aki, rengeteg törődést igényleg (Ölelés, puszi, kéz a kézben) az, kell-e a lányoknak/szeretik őket. Mert úgy látom hogy igen, csak azért a nagy átlag válaszára is kíváncsi vagyok. Rengeteg lány barátom van és azok mindig azt mondják, hogy egy nagyon kedves megértő, jó hallgató partner vagyok, akivel szívesen vannak. Tehát az lenne a kérdésem felétek lányok hogy az ilyen fiúkat szeretitek-e. Válaszotokat köszönöm szépen.

2021. febr. 27. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen szeretik egy pontig, de te leszel az a srác aki megy friendzoneba:D
2021. febr. 27. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ma már feltettél egy ilyen kérdést, ha te vagy az (16 éves fiú)

Nincs ezzel baj, hogy ilyen vagy

2021. febr. 27. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
Igen, szeretik a lányok az ilyen fiúkat, melegbarátnak nagyon jó leszel
2021. febr. 27. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok, csak tőled idősebb. Igénylem a törődést, de szeretek törődni a párommal is. Nagyon gyengéd vagyok, figyelmes meg minden. Tényleg ha párom van, akkor iszom minden szavát, olyan dolgokat tudok róla több hónap után is, amit csak egyszer említett a kapcsolat elején. Tudom minden belső vágyát, ami csak elhagyta a száját. Tényleg nagyon figyelmes barát vagyok.

De az a helyzet, hogy mivel törődő és figyelmes vagyok, pont ezért nem kellek a legtöbb lánynak, mert ha valaki tetszik, akkor csak vele foglalkozom és ez se jelent számukra kihívást. Ha nyert ügyük van, akkor sok lányt már hidegen hagy a dolog. Vagy ha beszélni kell magamról és ezeket elmodnom, akkor kicsit talán unalmasnak is tartanak. Valamint ha tetszik egy lány, akkor idő míg megnyillok előtte, hogy lássa a másik énem, amit csak a barátok láthatnak. A lány barátaim nem igazán értik, hogy miért nincs barátnőm. Hát ezek miatt, mert van ez az énem, aki tényleg figyelmes, kicsit komoly stb. De ebből néha az jön le egy lánynak, hogy velem nem lehet hülyéskedni, túl komoly vagyok, pedig nem. De ezt az oldalam idő mire megismerik.

Valamint, hogy ugye nagyon gyengéd vagyok, emiatt gondolják, hogy az ágyban is ilyen kis gyengéd, visszafogott vagyok. Pedig nem, ott éppen ennek ellenkezője az igaz. De ebbe nem megyek bele, mert felesleges.

Én is mindíg sorra kapom a lány barátaimtól, hogy nem igaz, hogy nincs barátnőm, pedig főnyeremény vagyok... De hiába van így, ha egyszer csak azok előtt tudom vállalni a teljes személyiségem akiket mar jól és hosszú idő óta ismerek.

2021. febr. 27. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem probléma, én is pl nagyon bújós lány vagyok, és szerintem több törődést is igénylek, mint mások, de nekem pontosan az ilyen fiúk az ideáljaim, akikkel sokat lehet összebújni, ölelkezni, stb.
2021. febr. 27. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Én nem értem miért kell folyamatosan mocskolodni és le nézni másokat kedves negatív kommentelők. Egy hogy nem tudtok semmit az életéről, kettő milyen jogon érzitek magatokat tobbnel? O legalább kepes normális lenni. Ti sajnos ezt nem mondhatjatok el magatokrol, szerintem másokat tamadtok a saját szar eletetekert. Sajnos nem a kérdező tehet róla hogy valami nem oké nálatok, jó lenne ha inkább be fognatok a pofatokat mindhigy ilyen hulyesegeket írtok le

Nincs baj azzal hogy ilyen vagy. Minden ember más. Minden ember a maga módján értékelhető. Sok lány ilyen fiút keres magának. Ne hallgass az idiótákra aki tulajdonképpen ahhoz is unalmasak, hogy normális választ írjanak.

22l

2021. febr. 27. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeretik. Pont azért mert a lányok is szeretnek összebújni a párjukksl, sok időt együtt tölteni, ha sokat törődnek velük. Mivel ezeket te is igényled, a barátnőd fogja érezni hogy szereted, és hogy foglalkozol vele.
2021. febr. 27. 14:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem baj, max csak megnehezíti a dolgod. Van sok olyan lány, aki pont olyan fiút keres, mint te. Én nem olyan lány vagyok, de attól még nem kell megváltozni. Mert akkor nem azt a lányt találod meg, aki pont ezért fog szeretni. Viszont aki rögtön a megismerkedéskor ilyen lenne velem, azt lehet rögtön inkább az említett friendzone-ba tenném.
2021. febr. 27. 15:14
 9/14 oneswfanboy ***** válasza:
100%
Igen adom a 22 éves csaj véleményét. Kurvára én se értem, hogy miért kell itt mocskolódni egyes embereknek, de gondolom a kényelmes fotelből könnyű ugatni, meg osztani az észt, ha meg ott állnak előtted szemtől szemben akkor meg a gatya egyből tele csurran a szarral.. Felejtsétek már el ezt a barátzóna hülyeséget, aki ki találta azt ütni kéne kb. Magabiztosnak kell lenni, ha bejössz a csajnak akkor kurvára mindegy, hogy milyen vagy. Ha meg nem vagy az esete akkor meg lőttek az egésznek. De igen kell a törődés is nekik, ha megértő vagy vele meg kedves, de az átmenetet kell megtalálni. És igen jó ha meghallgatod néha mert igénylik ezt csak magabiztosnak kell lenni ennyi az egész. A kérdező meg ilyen fajta srác nincs ezzel semmi baj, na meg ha ehhez jó duma, meg humor társul meg egy jó személyiség, na meg ha valamiben jó vagy akkor egy csajnak értékes leszel és felnéz rád, ennyi. Nekem sajnos úgy hozta az élet hogy sose volt kimondottan csaj haverom, akivel együtt lógtam volna meg ilyenek, nekem ez kimaradt. De kb minden csajjal jól kijövök, a magabiztosság a kulcs, és ha tényleg jó a személyiséged, mindenről el lehet veled beszélgetni azt értékelik, na meg ha ehhez egy jó humor is társul és látják, hogy vmiben jó vagy akkor értékes vagy a szemükben. (pl jól rajzolsz vagy valami) A legtöbb csaj ezt értékeli, aki meg nem olyan azt le kell szarni ennyi. És hidd el, hogy értékes vagy ennyi. Na de itt látod, hogy egy pasi meg egy csaj is más véleményt fog neked írni. Másképp látják ezt a dolgot.
2021. febr. 27. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:

#4-es,

ha ennyi barátnőd van, akkor miért nem lépsz vele egy lépéssel feljebb, főleg azzal, aki azt mondja, hogy így vagy helyes?

2021. febr. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!