Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el hogy egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy egy fiú megcsókoljon?

Figyelt kérdés

Sokszor lógunk együtt, és megkedveltük egymást. Néha küld olyan jeleket mintha többet érezne irántam.

Amikor beszélünk mindig a szemembe néz, sokat mosolyog.

Néha a számat nézi.

Jellemző rám a dolgok túlreagálása.

Szerintetek ez jelent valamit?

Vagy csak én gondolom túl?

(ő fiú én meg lány)

2021. febr. 26. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Oda dugod a szádat és azt mondod "Csókolj meg". Elég egyértelmű jel lesz neki :D
2021. febr. 26. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Tegyél a szádba egy mézes negrót. Én attól egyből zabálnálak, mert nagyon szeretem. :33
2021. febr. 26. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a száját, majd a szemét, néha közelebb hajolhatsz hozzá, hogy szokja a közelséget. Aztán egyszer majd nem fog tudni ellen állni. :)
2021. febr. 26. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy "A férfi választ, a nő dönt.". Szerintem te próbáld megcsókolni és majd látod, hogy mennyire szeret, nyilván akkor jobb, ha ketten vagytok.

Ha jó barátod, akkor továbbra is barátod lesz, ha nem sikerülne.

2021. febr. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!