Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy megcsókoljon?
Hmmmm...Hát, az tuti hogy ne legyél idióta és csak úgy mondd el neki neki hogy szereted, szerintem esteledésfele vagy éjjel menj el vele egy nagyon szép helyre a környéken, kezdj el vele beszélgetni (nem t'om például milyen szépek a csillagok,) és ekkor a beszédeddel kezdj el utalni rá, hogy érzel iránta valamit, és amikor már úgy érzed hogy bejött neki az hogy szereted őt, nézz mélyen a szemébe és mondd el neki hogy szereted, aztán megvárod hogy mit reagál.
Szerintem a csók még túl korai lenne és... csak össze zavarnád ezzel,
Ha azt mondja hogy ő is úgy érzik irántad, mint ahogy te iránta, akkor, nem is tudom... hivd el randira vagy valami, azt már rád hagyom.
És ha azt fogja mondani hogy csak barátnak tart téged vagy valami hasonló.Akkor csak egy dolgot tudok ajánlani... NE ADD FEL!Lehet hogy nem érezz irántad semmmi extrát... EGYENLŐRE.De ne hogy feladd!Soha se gondold azt hogy könnyű lesz, de ha igyekszel, a tiéd lesz :)
Sok sikert! Majd irj hogy sikerült! :)
Szerintem bőven elég ha elmondod neki hogy szimpatikus, és elhívod valahova. Csókot nem kéne egyből, nekem biztos túl sok lenne.
Legalább egy randira vidd el előtte, nézzétek meg, hogy kettesben is működik-e a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!