Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy megcsókoljon a barátom?
Figyelt kérdés
3.-ban jártunk, azóta volt barátnője nekem is barátom. Idén ismét jóba lettünk, elkisért hazafelé suli utàn, elmentünk moziba meg a nyáron is talizgattunk. Még semelyikünknek sem volt első csókja. És én mindent megtennék azért hogy tőle kapjam az elsőt. Próbáltam "jelezni" neki, de nem reagált rá. Szerintetek mit csináljak? (Nem akarok én kezdeményezni). Ő 13/F én 13/L2015. aug. 26. 07:56
4/6 A kérdező kommentje:
De nem akarom én először megcsókolni.
2015. aug. 26. 09:46
5/6 anonim válasza:
Ezért kéne 5-10 évvel idősebb pasival kezdeni, nem pedig kis pisissel!
Egyébként meg onnantól a barátod hogy AZ ELSŐ RANDIN MEGCSÓKOL!
6/6 anonim válasza:
Adj neki egy szajra puszit es ha vagyik ra majd negcsokol. En ugy adtam az elso csokot a baratomnak. Adtam neki szajrapuszit o meg elkapta a derekam magahoz huzott es szenvedelyesen megcsokolt :) Ennek mar 3 eve
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!