Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el hogy a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy a barátom megcsókoljon?

Figyelt kérdés
3.-ban jártunk, azóta volt barátnője nekem is barátom. Idén ismét jóba lettünk, elkisért hazafelé suli utàn, elmentünk moziba meg a nyáron is talizgattunk. Még semelyikünknek sem volt első csókja. És én mindent megtennék azért hogy tőle kapjam az elsőt. Próbáltam "jelezni" neki, de nem reagált rá. Szerintetek mit csináljak? (Nem akarok én kezdeményezni). Ő 13/F én 13/L
2015. aug. 25. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Basszus ennyi évesen mit akarsz egy pasitól? Még sok idősebb pasi sem bírja fogni a jeleket, nem hogy egy 13 éves. Ha nem ordítod a pofájába hogy csókoljál már meg baszk! akkor nem nagyon fogja fel .
2015. aug. 25. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nos... Hát azt úgy nem nagyon lehet, h nem kezdeményezel, mert az csak úgy fog, menni, mert ahogy az első is írta egy 13 éves nemigen tudja venni a jeleket! Egyszerűbb egy olyan, h megőleled, aztán kicsit hátrébb hajolsz és nyomsz egy puszit az arcára, majd közelről a szemébe nézel, olyan méllyen, és lenézel a szájára, ha nem esik le neki, Közelebb mész még egy kicsit, ha itt sem csókol meg... Hát kedves kérdező nincs mit tenni, muszáj lesz neked... Jaaa! Fontos, a nyakába karolj bele, hátha úgy jobban veszi a lapot! Majd mond h mi lett!
2015. aug. 25. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de nem hinném hogy addig a barátod amíg nincs csók..azzal kezdődik a kapcsolat..
2015. aug. 25. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló:már próbáltam, arcon puszilt és elköszönt :-(

Am. 2 hónapja meg akart csókolni viszont akkor én nem akartam, már nagyon megbántam.

3. Válaszoló:megkérdezte h leszek e a barátnője ezért én onnan "számolom".

2015. aug. 25. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Modern világ... inkább mutasd meg neki a bélyeggyűjteményed
2015. aug. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!