Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom?
Én először titkoltam, pont ezért, mert nem tudtam hogy megmondani. Irtó nagy butaság volt, azóta már megbántam. Nem harapták volna le a fejem, h megmondom, de valahogy nem ment. Szintén 13 évesen. Aztán 14 évesen is lett egy barátom, azt se igazán tudtam, hogy hogy mondjam meg, de valahogy mindig felvezettem, h pl X-el beszéltem telefonon, stb, és észre is vették rajtam, hogy kicsit "szerelmesen szétszórt" vagyok, így nem volt titok, hogy van valaki a képben. Sokkal jobb volt így, hogy tudták. Nem kellett titkolózni, sunyiban telefonálni, stb. Elmondhattam, ha sétálni megyek vele, stb.
Ha anyukádnak elmondtad, az már tök jó! Az is lehet, hogy apukádnak nem is kell külön tálalni, mert anyukád megbeszélte vele. Nekem mindog egyértelmű volt, hogy nem kell külön elmondanom dolgokat, mert megbeszélik. (Persze a csajos dolgpkat vagy titokat nem).
Vagy ha neked úgy könnyebb, mondd akkor, hogy mész pl találkozni X-el, amikor mindketten ott vannak. Anyukád már tudni fogja, hogy ki az, ha apukád megkérdezi, akkor vagy te elmondod neki gyorsba, vagy anyukád elmondja. De szerintem egy ilyen dolgpt nem tart egyik szülő sem titokban a másik előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!