Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, ha esetlegesen barátom lesz?

Figyelt kérdés

14 vagyok, és lehet, hogy összejövök egy srácal, de nem tudom, hogy mondjam el a szüleimnek..

Eddig nem nagyon beszélgettem velük fiúkról, meg ilyesmikről, és félek hogy hogyan reagálnak..jah, meg én lennék az első a családban...

Légyszíves értelmes válaszokat írjatok, köszi:)

2015. máj. 7. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem valami trógerrel jössz össze, akkor simán mondd el hogy megismertél valakit és szívesen bemutatnád majd stb. És ne parázz, nem te vagy az első a családban, hiszen a házas rokonok már megelőztek.
2015. máj. 7. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
mem kell tudniuk. magánügy. csak gyereket ne csinálj
2015. máj. 7. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd otthon, hogy atmesz kicsit xy-hoz, hogy segitsen a matek leckeben. Igy rpgton levagjak, hogy ebbol majdan tobb is lesz, szepen be lehwt adagolni, nyaron elmehettek fagyizni, bicikliturara, vahy csak kutyat setaltatni. Nem kell ezt ugy bejelentwni, h lwul az egesz csalad es akkoe bwnyogod, hogy baratod van. Ez ciki lenne meg igy majd 20 evesen ia.
2015. máj. 7. 12:11
 4/5 Estienne válasza:
100%
Mond csak el nekik, nem fogják leharapni a fejed. Max leülnek veled beszélgetni a védekezés fontosságáról, de ezen túl leszel és kész. Miért ne tudhatnának róla ?
2015. máj. 7. 12:56
 5/5 anonim válasza:
Írd le és tedd le egy jól látható helyre!! Nekem bejött!!
2015. máj. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!