Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy könnyebben fogadják el a párom?
Vajon miért nem buknak a kis csajok a korukbeliekre ?!
Gondolom a hapsinak már van lakása pénze.
Rejtély....
25f
37 na lassan 40 hmm te 20 kb anniy idosen hulyiteniem a noket na meg kormolnam ahogy egy valaszolo irta keresztbe hosszaba beadva nekik 1 meset belem zugnanak es csa! de akkor is ez mar beteges korkulombseg!
mielott meg jonne a szop-as 26 vagyok 4 eve vagyok parkapcsolatba es 2 eve elünk egyutt!es a a fenti leirtak nem en vagyok!!!ja es a baratnom csak 3 evel fiatalabb tollem! 26 F
"Előítéletek nem érdekelnek csak normalis válaszok."
és még le is gyökerezted a 20 éves fiúkat a 4. hozzászólásban. Komolyan normális választ vársz? :D Én meg h belerepüljön a sült lófa**t a számba.
Ha már akkora kemény csaj vagy h ba**atod magad egy apád korabeli csávóval, akkor akkor is legyen vér a pin**ban ha eléjük kell állni.. Nem tudom h milyen kiba**ott nagy trükköt vársz itt amivel meglehet könnyíteni, de ezen nincs mit szépíteni te nyomorult. Biztos velük is "lehet beszélgetni", akkor beszélgess...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!