Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak a karantén miatt van? Bővebben lent
Szóval van egy osztálytársam (fiú) aki online oktatás előtt teljesen más volt.. Piszkált h hogy nézek ki, milyen vagyok, de att függetlenül jóban voltunk,mint barátok.
Karantén alatt többször lelkiztünk, írt olyan dolgokat ami sokszor félreérthető, győzködött arról hogy szép vagyok és nem vagyok rossz ember.. És ez összezavar. Úgy érzem hogy tetszik nekem, de zavaros mivel már 3 hónapja nem láttuk egymást, miért pont karantén közben szeretne belém?
Mit gondoltok, ez csak a karantén műve vagy tényleg lehet ebből valami komolyabb?
(Inkább szerelmes beléd, szeretni akkor fog ha finghatsz előtte)
Bármi lehet ebből, miért ne karanténba, én tavaly jöttem össze párommal és végig egy padon ülve beszélgettünk végig,majd Lidl és puci, te szeretnél bármit is tőle? Beszélj meg vele akkor egy talit és hatha lenyűgöz téged, nem gáz ha aztmondod hogy egy randi mert te jobban megismernéd(ez egy elég egyértelmű jel lenne felé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!