Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá a crushomra a karanténban?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban aki nagyon tetszik. Egykétszer beszélgettünk már, és nem tűnt olyannak, mint aki le akar koptatni (számomra ez már jó jel). Sajnos nincs meg kontaktban, de a napokban vettem rá magam, hogy ráírjak, de nem tudom milyen "ügy" miatt. Házit felesleges tőle elkérnem, mert sok órán nem egy csoportban van velem. Esetleg van valami olyan beszédtéma amiből leszűri hogy tényleg többet akarok mint a suliról beszélgetni és barátkozni? Válaszaitokat előre is köszönöm!2020. nov. 15. 16:49
1/29 anonim válasza:
Önmagában a karantén már egy téma, hogy viseli, hiányzik e a suli, tud e találkozni barátokkal stb.
2/29 anonim válasza:
Azt írd meg neki némi eltéréssel, amit mondanál élő szóban, ha az iskolában találkoznátok, ill. azt írd, amit akkor írnál, ha nem lenne karantén.
4/29 A kérdező kommentje:
Az az egy-két beszélgetés sajnos nem volt olyan lényeges, hogy rá merjek írni :(
2020. nov. 15. 19:30
5/29 anonim válasza:
Ha nem mersz ráírni, akkor beszari vagy.
6/29 anonim válasza:
Beszari vagy. Remélem a csaj nem fog összejönni egy olyannal aki még a saját árnyékától is megijed
7/29 A kérdező kommentje:
Én olyan ötleteket várok, amik a technikai részére, nem pedig a pszichikaira mennek rá...
2020. nov. 15. 21:15
8/29 anonim válasza:
Ha nem tudsz kitalálni magadtól semmit és megkérdezed gyakorin az régen rossz.
9/29 anonim válasza:
Szia. Én még tavasszal gondolkodtam el ezen (nálam is osztálytársról volt szó). Írj rá például azzal, hogy xynal mikor lesz óra (Most is ott kell-e lenni teams előtt), vagy lesz-e és hol dolgozat. Útána meg lehet, mondjuk ha sportol: és az edzésekkel most mi van? Bezárt az uszodád, kézipályád? Hiányzanak-e az edzős/osztály/évfolyamtársak? Persze picit átfogalmazva (kedvesebb legyen)
10/29 anonim válasza:
Kis eltéréssel ugyan azt írd amit mondanál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!