Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás elviselése karanténban?
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni, hogy mit tegyek, mert a barátom szakított velem a napokban Facebook üzenet formájában, és nagyon le vagyok sújtva!
Tudom, hogy az egyetlen dolog, ami segít, az az idő, de így bezárva sokkal lassabban telik!
Az sem segít, hogy jön a vizsgaidőszak!..
21/L
Próbáld elterelni a figyelmed.
Hívd fel a barátaid és beszélgessetek vagy játszatok valamit online.
Csak az a lényeg, hogy próbálj társaságban lenni és tereld el a figyelmed a srácról.
Ha egyedül vagy és unatkozol és csak rajta kattogsz, akkor csak rosszabb lesz és sokkal nehezebben fogsz rajta túl lépni.
2-es válaszoló: és mégis ez mire lenne jó? Nem változtat a történteken, és a srác úgysem fogja megérteni. Ráadásul szegény kérdező még zaklatott is lesz.
Kérdező: nem tudsz sokmindent tenni, meg kell próbálnod elterelned a gondolataidat.
De az sem baj, ha kisírod magad. Ez egy gyász, meg kell élni ezt a folyamatot, ami fájdalmas, de majd pár nap múlva kicsit könnyebb lesz.
Barátnőidet hívd fel, beszélgessetek, ha igazi barátnők akkor megpróbálnak felvidítani.
Köszönöm szépen a válaszokat! 2-es, egyetértek, nem egyszer hívtam, de hát nem vette fel nekem..
3-as köszönöm, így lesz, és igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!