Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá a crushomra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá a crushomra a karanténban?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban aki nagyon tetszik. Egykétszer beszélgettünk már, és nem tűnt olyannak, mint aki le akar koptatni (számomra ez már jó jel). Sajnos nincs meg kontaktban, de a napokban vettem rá magam, hogy ráírjak, de nem tudom milyen "ügy" miatt. Házit felesleges tőle elkérnem, mert sok órán nem egy csoportban van velem. Esetleg van valami olyan beszédtéma amiből leszűri hogy tényleg többet akarok mint a suliról beszélgetni és barátkozni? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2020. nov. 15. 16:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Először is ne hívd a crushodnak, mert borzasztó gáz. Másodszor meg ha szenvedsz, hogy témát találj vele, akkor már rossz az egész... Amúgy meg ne írogass neki, ha lehet, mert abból sosem lesz értelmes beszélgetés.

Inkább hívd fel! Ha megkérdezi miért, akkor mondd el, hogy eszedbe jutott valamiről (na jó, itt nem árt, ha van egy sztorid, hogy miért jutott eszedbe :P), kérdezd meg hogy van így karantén idején, csevegjetek stb. És ha úgy érzed, hogy kezd nyögvenyelős lenni a dolog, akkor simán köszönj el! Nem muszáj órákat beszélni az első alkalommal. Persze ha spontán így alakul az más :)

2020. nov. 28. 16:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Na? Történt valami?
2020. dec. 7. 17:13
 13/29 A kérdező kommentje:
Már van önbizalmam, de a témát még nem tudom...
2020. dec. 7. 18:18
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Talán suli? Hülye osztálytárs? Hobbi? Lehet h van közös kedvenc előadótok, vagy hibbitok. Ezek a témák jók lennének?
2020. dec. 7. 19:22
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szép is ez a magyar nyelv... :D
2020. dec. 7. 22:55
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt üzenem az embereknek, akik nem tanácsot jöttek adni, hanem okoskodni. Szegény csak tanácsokat szeretne, mert valaki bejön neki, ti meg letámadjátok. Na, de amúgy.

Ha engem kérdezel először csak barátkozz vele, soha nem jó, ha csak úgy letámadod őt. Kezdd baráti beszélgetésként. Kerdezzgess tőle, hogy bírja otthon, mi hiányzik neki, stb stb. Aztán pár nap alatt kitisztul a kép, meglátod, hogy hogy áll a beszélgetéshez. Unja vagy sem. Akar beszélni vagy sem. Ha szeretne akkor igazából barmiről cseveghettek. Sport, filmek, könyvek, hogy áll az élethez, mik a céljai, tervei. Hogy akar élni, milyen embernek tartja magát stb stb. Miről kiről mit gondol. Hidd el, ha mindketten szeretnétek beszélgetni, akkor lesz miről. Ha nem akkor meg inkább ne nagyon írj neki, mert a végén még nyomulásnak veszi. Remélem tudtam segíteni. Legyél normális és ne tapadj, mert mi lányok ezt nem szeretjük annyira.

2020. dec. 16. 22:20
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Esetleg megkérdezhetnéd tőle, hogy hogy viseli a karantént, vagy akármi sulival kapcsolatos dolgot is felhozhatnál. Ha tudsz olyan dolgot, amit mindketten szerettek, akkor azzal kapcsolatban ráírnál, pl. egy előadónál megkérdezed, hogy Te is szereted ezt az énekest/együttest? Melyik a kedvenc számod tőle? stb. Szerintem is először csak barátiasan írj rá, mert az nem jó, ha nyomulsz (legalábbis engem az biztos zavarna).

Én amúgy nem várok el sokat egy fiútól sem, sőt, már azt is nagyra értékelném, ha akárki rám írna így a karantén alatt (vagy akármikor). A lényeg, hogy legyen kedves, türelmes, nyugodt, vidám személyiség. Meg nem kell ráparázni, és ha írsz vele, akkor legyél őszinte! Szerintem először ráírni másra a legnehezebb. Ha pozitívan reagál az üzenetredre, akkor utána sokkal könnyebben rá fogsz majd tudni írni, és simán kialakulhatnak hosszabb beszélgetések is.

2020. dec. 16. 22:38
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már kimehetsz az utcára? Vagy ő volt karanténban?
2020. dec. 17. 02:12
 19/29 anonim ***** válasza:

Mizu a krásoddal?

[link]

2020. dec. 17. 09:07
 20/29 anonim ***** válasza:
#18 Szerintem a digitális oktatásra gondolt.
2020. dec. 17. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!