Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel lepnétek meg a barátnőtöket karantén után?
Szia!
Szerintem ha valami személyeset adsz neki az nagyon romantikus és megható.
Én egyszer csináltam a barátomnak ilyen kis kártyákat amikre ráírtam dolgokat pl. hogy miért szeretem
Itt van egy link a videóról ahonnan az ötletet vettem.
Nem kell hozzá sok pénz csak kártyák, lyukasztó meg egy szalag és papír.
Nálam nagy sikere volt ennek, a barátom még be is könnyezett rajta. :)
Ha kell még ötlet más alkalomra is (pl. évforduló) akkor nyugodtan írj privátot. :)
#3-as vagyok
A videóban nyomtatnak de én csak kis lapokra írtam amitől még személyesebb lett és persze ez egyszerűbb volt számomra.
Látom le lett pontozva az első, pedig jót írt :)
Nekem sem kellene semmilyen ajándék, csak hogy végre együtt legyünk. Szerintem ne ilyen tárgyias dolgot adj neki, hanem igazi romantikát (ez nagyon nyálasan hangzik tudom :D). Én pl a helyedben biztos vennék egy csokor rózsát, bort vagy pezsgőt, vagy amit szerettek, habfürdő, vacsi, hajnalig beszélgetés. Hidd el, miután x hónapja nem látott, sokkal kevésbé fogja érdekelni az ajándék, minőségi időt szeretne veled. Az ajándékötletet szerintem meg tartsd meg máskorra, egy random napra amikor nem is számítana rá, a karantén utáni első tali így is elég különleges lesz anélkül is :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!