Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit csináltok amikor lenyúljk a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy felkeresem és egy kicsit "elbeszélgetek" vele. De az a baj hogy ha szétverem attól még az exem nem hiszem hogy visszajön hozzám :((((2017. aug. 2. 10:24
1/9 DollarDog válasza:
Akit lehet azt visznek ,és akit visznek azért nem kár :/
Minek vernéd el a srácot? Nincs miért :D ha a barátnőd lelépett akkor nem szeretett! Most ha összevered a srácot attól még nem fog visszajönni! Én a helyedbe hagynám mind a kettőt :D a srácot ugyan ugy el fogja hagyni mint téged :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tudom hogy ha összeverem nem oldok meg semmit de egyszerűen annyira mérges vagyok (mindkettőre) hogy nem tudom mit csináljak :(
2017. aug. 2. 10:30
3/9 DollarDog válasza:
Nyugtasson meg az a tudat hogy a srácot is ott fogja hagyni és a csajt pedig sokszor át fogjáb aszni :) esetleg foglald el magad valamivel! Horgászat,futás,túrázás,(kocsmatúra pl xd),bulizás, sütögetés és a többi :)
4/9 A kérdező kommentje:
Hát el tudom magam foglalni (sportolok) de attól még fáj :/
2017. aug. 2. 10:50
5/9 DollarDog válasza:
Elmúlik idővel :) jártam már ebben a cipőben tudnék mesélni :D
6/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a bíztató válaszokat... :)
2017. aug. 2. 11:13
7/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a lány rájön majd, hogy veled minden jobb volt, mint az új sráccal es majd vissza akar menni hozzád.
Gondolom nem fogadnád vissza.......
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom jelenleg visszafogadnám de lehet később megváltozik a véleményem. Most egyszerre vagyok rá mérges és hiányzik is
2017. aug. 2. 11:33
9/9 anonim válasza:
Ha szereted, akkor nem veszett fejsze nyele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!