Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek 3 hónapja tetszik egy fiú. Mit tegyek?
Sziasztok!
Írt neki 2 levelet személyleírást adott, chet oldalon bejelölte. Most valentín napon var tölle ajándékot. Mit tudnék segíteni??? Kérlek segítsetek!
A barátnőm többesszám 2. személyben van ha nem tudnád és ez a barátnőmnek tényleg a baja.
Sajnálom hogy vannak ilyen érzéketlen emberek mint te. Egyáltalán erre az oldalra csak oltani jössz az embereket?!
harmadik személyben van, nézz utána egy nyelvtankönyvben
nem oltani járok ide
ha meg tényleg a barátnődről van szó, akkor ne avatkozz a dologba
De miért kötsz bele valakibe ahelyett h válaszolnál neki normálisan??
Ha nyelvtan tanár akarsz lenni ott az egyetem.
még mindig harmadik személy
amúgy nem belekötni próbáltam, hanem azt hittem, hogy igazából rólad van szó, csak így adod elő
ha viszont tényleg a barátnődről van szó, akkor ez még gázabb
Igen a barátnőmről van szó.
Csak úgy látom senki sem ad tanácsot...
Egyébként alapból hülye felvetés hogy másnak állítom be magam mert anonimként megy a kérdezés🤯
Nem alaptalan felvetés ez, gyakori az ilyesmi, hidd el... Itt lány kérdez anya nevében, fiú, lány nevében, stb... Plusz annyit itt a troll, hogy sokan mindenkibe belekötnek, aki kicsit is gyanús.
Ne csinálj semmit, nem a te dolgod. Csak annyit tehetsz, hogy támogatod, bíztatod, kosár esetén vigasztalod. De amúgy semmi okod beavatkozni.
(Amúgy igaza van az előzőnek, tényleg E/3ban írtad ki a kérdést.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!