Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek 3 hónapja tetszik egy fiú. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Írt neki 2 levelet személyleírást adott, chet oldalon bejelölte. Most valentín napon var tölle ajándékot. Mit tudnék segíteni??? Kérlek segítsetek!
2021. febr. 11. 19:29
11/15 A kérdező kommentje:
Ok.
Köszi a tánácsot
2021. febr. 11. 20:28
12/15 anonim válasza:
Ha kétszer ráírt, attól még miért vár ajándékot? Ezt valaki meg tudná nekem magyarázni?
13/15 anonim válasza:
12, nem. Ilyen hülye ez a generáció úgy látszik. Bár lehet, hogy mi is ilyen hülyék voltunk ?
14/15 anonim válasza:
#13 Kösz az általánosítást, nagyon jól esik!
15/15 anonim válasza:
#12 vagyok, egyébként 17 éves vagyok, de néha én sem értem a velem egyidőseket. Nem akarok általánosítani csak elég érdekes kérdéseket látok itt nap mint nap és a való életben is meg tudnak lepni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!