Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kijönni a friend zoneból?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval van egy lány akit nagyon nagyon szeretek, meghalnék érte de ő tudja ,hogy szeretem és közölte nekem hogy ő engem csak legjobb barátként néz. Nagyon sokat tudunk egymásról, bizalmasabb dolgokat is amiket ő senkinek nem mondott el rajtam kívül és fordítva is igaz. Csak hát az a fránya barát zóna. Az előző kérdésemet törölték (igazából a profilomat is) idk hogy miért de akkor leírom ide is azt amit ott írtam. Nem akarom megtörni a szívét hiszen már így is meg van törve szegénynek és ő attól fél hogy én megutálom és nem írok neki többet (mivel egész nap szoktunk írogatni), ezt nem vagyok képes megtenni és nem is akarom mert nagyon szeretem. Online írogatunk ahogy mondtam egész nap szoktunk írogatni, de csak kettő órányira lakik tőlem.
Na Teso, ismerős a helyzet. Két dolgot lehet tenni, vagy mellette maradsz, és előbb utóbb belebolondulsz a helyzetbe, vagy otthagyod. Az otthagyás mondható taktikának, egyrészt te is rendbe tudod szedni a gondolataid, másrészt ha megérzi a hiányod, és rájön mennyire fontos vagy neki, akkor lehetséges hogy belédszeret. Tudom elég csúnya módszer, de meg kell próbálni. Ha nem foglalkozol vele, és nem keres akkor pedig sosem voltál olyan fontos neki, és elvesztettél egy ál-barátot.
2021. febr. 28. 12:22
12/18 A kérdező kommentje:
#11 "belebolondulsz" pontosan ezt érzem jelenleg. Gondolkodtam már azon hogy jobb lesz ha otthagyni mert különben belehalok. De mindenesetre kösz a választ
2021. febr. 28. 14:14
13/18 anonim válasza:
Általában ha bekerülsz a barátzónába az egy olyan állapot amiből nem jössz ki mert a lány nem akar többet. Na most amiket írtál az szép, hogy szereted és tervezel vele meg elmondtok olyat ami bizalmas, csak te ebben akkor is szenvedni fogsz mert többet szeretnél és nem lehet miatta. Ezért nem is lesz jó a fiú lány barátságotok, neki ez csak egy biztonság mert fél ha te nem leszel kivel beszél bla bla de akkor se közös a cél. Itt egy fontos dolog van, hogy neked ez egy idő után kevés lesz!! Én a helyedben megmondanám hogy vagy probáljátok meg kapcsolatban vagy elbúcsúzol mert neked ez kevés és te nem barátként tekintesz rá. Ha valóban ennyit jelentesz neki akkor összejöttök ha nem akkor meg még összehord mindennek hogy milyen vagy és rájössz hogy csak időpocséklás volt az egész.
2021. febr. 28. 22:01
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Egyetértek. Megpróbálom neki ma leírni ezt, de nehéz lesz... :/
2021. márc. 1. 00:38
15/18 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy hogyan, mit írjak neki... :/
2021. márc. 1. 19:31
16/18 anonim válasza:
:/ ilyen jelekkel csak azt sugallod hogy te is félsz. Nagyon egyszerű leírod hogy te szeretnél vele kapcsolatban folytatni ahol a barátnőd, ha nem akkor megszakítasz vele minden kapcsolatot mert neked ez nem jó nem jó egy olyan barátság amiben csak vágyakozol. Nem beszélve arról hogy kíváncsi lennék ha lenne most egx pasija mennyire akarnád ezt a kapcsolatot... mert szerintem sehogy 😀 ha ezeket megléped határozottan csak jól jösssz ki belőle hidd el akárhogy is alakul
2021. márc. 2. 19:05
17/18 A kérdező kommentje:
Leírtam neki...
És válaszolt nekem ,hogy megért engem és hogy letilthatom ha akarom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!