Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kijönni a friend zoneból?
Sziasztok! Na szóval van egy lány akit nagyon nagyon szeretek, meghalnék érte de ő tudja ,hogy szeretem és közölte nekem hogy ő engem csak legjobb barátként néz. Nagyon sokat tudunk egymásról, bizalmasabb dolgokat is amiket ő senkinek nem mondott el rajtam kívül és fordítva is igaz. Csak hát az a fránya barát zóna. Az előző kérdésemet törölték (igazából a profilomat is) idk hogy miért de akkor leírom ide is azt amit ott írtam. Nem akarom megtörni a szívét hiszen már így is meg van törve szegénynek és ő attól fél hogy én megutálom és nem írok neki többet (mivel egész nap szoktunk írogatni), ezt nem vagyok képes megtenni és nem is akarom mert nagyon szeretem. Online írogatunk ahogy mondtam egész nap szoktunk írogatni, de csak kettő órányira lakik tőlem.
Én 17 és fiú vagyok ő meg 18 és lány.
Ha jól értem más összetörte nem? Pont a napokban volt egy kérdés hogy a csaj az exe miatt sírt, és mással volt... Amíg ilyen addig hagyd, ne teljesen de hagyd.
Lányokat sosem a legjobb pali töri össze, hanem aki csak simán leszarja őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!