Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az igazi?
Figyelt kérdés
Egyidőben ismerkedtem meg két sráccal. Az egyikkel összejöttem, jól elvagyunk,tervezünk stb,de sajnos ritkán találkozunk. A másik srác pedig évfolyamtársam,barátkozásból valami több alakult ki.Vele beszélgetek szabadidőmben és a suliban is egyfolytában. Tudja,hogy van barátom de nem érdekli,azt mondja szeret.Én nem csalom meg a barátomat, de minden percben a "haverom" van az eszemben,ugyanúgy ahogyan én az övében. Egy nagyon tisztelettudó srác,nem tolakodó. Ez nem normális dolog tudom,de mind a két sráchoz ragaszkodom.2021. febr. 4. 22:22
11/16 anonim válasza:
A problémákról beszélni kell, nem pedig a haversráchoz rohanni, meg az ő elképzelésével vigasztalni magad. Ha nem sikerül megbeszélni, megoldani, akkor szakíts, és akkor boldog lehetsz a másik sráccal.
12/16 A kérdező kommentje:
Igy van azt teszem majd. Köszönöm a kommenteket.
2021. febr. 5. 17:49
13/16 terminator9000 válasza:
11 es igaz, hűséget meg majd gls futár hozza? Komolyan otthagynád párod gyik es válaszok miatt?(eddig az összes ilyen párkapcsolati gondos kérdés alatt vagy 10 szakits vele komment volt amikor nem mindig az a megoldás)
14/16 A kérdező kommentje:
Én nem hagyom ott a párom senki miatt,de tényleg mindenki ezt írta,hogy szakítsak vele.
2021. febr. 6. 23:21
15/16 terminator9000 válasza:
Ha boldogok vagytok nemhinném hogy változtass valaki más miatt az érzéseiden iránta
16/16 anonim válasza:
Kérdező: Én úgy vagyok ezzel hogy akkor fel sem tetted volna a kérdést a ha szereted a barátodat. Mert ha szeretnéd akkor mar offoltad volna a masik csavot.
Szerintem a barátodnak is jobb és neked is hogyha szakítasz. A barátodnak azért mert akkor nem egy olyan kapcsolatban van amivel csak vesztegeti az idejét. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!