Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik az igazi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az igazi?

Figyelt kérdés
Egyidőben ismerkedtem meg két sráccal. Az egyikkel összejöttem, jól elvagyunk,tervezünk stb,de sajnos ritkán találkozunk. A másik srác pedig évfolyamtársam,barátkozásból valami több alakult ki.Vele beszélgetek szabadidőmben és a suliban is egyfolytában. Tudja,hogy van barátom de nem érdekli,azt mondja szeret.Én nem csalom meg a barátomat, de minden percben a "haverom" van az eszemben,ugyanúgy ahogyan én az övében. Egy nagyon tisztelettudó srác,nem tolakodó. Ez nem normális dolog tudom,de mind a két sráchoz ragaszkodom.

2021. febr. 4. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Dobd a pasidat, minél hamarabb.

Két szék közé fogsz ülni remélem, a "nem tolakodó" srácok, hogy úgy mondjam nem mindig őszinték:)

2021. febr. 4. 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szeretnéd a barátodat, nem a másik srácon járna az agyad.. Ne kínozd a mostanit, ne hitegesd, szakíts vele.
2021. febr. 4. 22:46
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Lehet egyszerre több embert is szeretni, csak az egyiket már megszerezted így arra feleslegesen gondolnál folyamat hisz a másik sokkal izgalmasabb.

Szerintem mond el a barátodnak hogy sajnos más jön be és nem akarod átverni sem ezért még jobb most ha szakítotok hogy ne ra boljátok egymás idejét feleslegesen.

2021. febr. 4. 23:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem ismersz, tehát ne ítélj mert ez nem így van.
2021. febr. 5. 07:04
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
5.:Igazad van,nem ismerlek,te se engem.Akkor mit számít,hogy mit gondolok?
2021. febr. 5. 07:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük hogy egyik sem az igazi. A kérdésedből ítélve max 15 lehetsz, de ez most mindegy is. Szakíts a barátoddal mert ha tényleg szereted akkor jót akarsz neki, és amit te csinalsz vele azt nem lehet jónak nevezni. Nem tolakodó a srác de nem érdekli hogy párkapcsolatban vagy. Ehhez nem is fűznék hozzá semmit. Hagyok időt hogy gondolkodj rajta...
2021. febr. 5. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a barátodat. Ne húzd az idejét és ne szórakozz vele. Szakíts vele minél elöbb, hogy találhasson egy normális barátnőt, aki ténykeg szereti és nem álmodozik másról miközben vele van.
2021. febr. 5. 15:17
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem szórakozok a barátommal,hiszen a másikkal nem történt semmi,csupán vele meglehet beszélni mindent,amolyan hősszerelmes tipusnak mondják a többiek. A barátomat nem hagyom el, viszont a másikkal ha akarom,ha nem mindig találkozunk,hisz egy suliba járunk.Most akkor ne szóljak hozzá?
2021. febr. 5. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De szórakozol vele. Fordított esetben neked hogy esne? Ha lenne egy csaj melletted, aki szerelmes bele, nem érdekli, hogy te ott vagy a srácnak, és a barátodnak is folyton ő jár a fejében. Te nem éreznéd azt, hogy szórakozik veled?
2021. febr. 5. 17:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem látok bele a fejébe,2 hetente találkozunk csak,mondta,hogy van valaki akinek tetszik...ez is milyen?
2021. febr. 5. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!