Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot hibáztam?
Figyelt kérdés
van egy srac akibe szerelmes vagyok. es nyaron lattam utoljara azota magamban tobbszor elkuldtem mar melegebb egtajakra. es fel evvel kesobb a baratnommel ittunk es rairtam. es aranyosan valaszolt es irogattunk egy par sort de amint visszaolvastam hat en lehet picit segitettem az egojanak. viszont ugyanazon az este folyton tett ki a baratnom rolam videokat snapre es o az este folyaman mindvegig a leheto leggyorsabban vegig nezte meg a reggel is mikor mar csak streaket kuldtem. ezzel elrontottam nyilvsnvalo neki?2021. jan. 30. 22:45
1/6 anonim 

válasza:

A visszafordítót kettőbe vedd, féktávon vigyázz mert nem nyit a difi. Rázókra ne menj nagyon rá mert árt a gépnek, meg az eleje nagyon feszes.
6-os kanyar még nem padló, verseny második felében csak
2/6 October15 

válasza:

Az baj ha nincs jogsim, nem nézek rally-t, sem egyéb motorsportot -vagy úgy általában sportot- de az 1. válaszából többet értettem mint a kérdésből? XD
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem semmi nem tortent, tulreagalod a dolgot.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem hibaztal. A fiuknak neha kell h egy lany az egojukat novelje, csak nem szabad tulzasba vinni. Az meg h eleg gyorsan megnezte a rolad keszult videokat meg a tobbit csak jot jelent.
6/6 anonim 

válasza:

Kettes imádom 🤣
Egyébként a kérdés szörnyen zavaros, nem értem mi lehetne a probléma. Miért gondolod azt, hogy elrontottál valamit? Ha elsőnek nezi meg a képet az miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!