Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kilépni egy toxic kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú lenne leírnom, hogy mik voltak.
A lényeg, hogy felfedeztem, hogy nem jó így. Csak az a gáz, hogy 1 év kellett a felfedezésre. Ő volt nekem az első, szóval nehéz valamilyen szinten elengednem. De erőteljesen kisajátít,nem lehet fiú barátom, ha egy fiúra nézek akkor már megcsaltam. Azt mondta, ha szakítok akkor öngyilkos lesz.
Nem merek mozdulni, de tudom hogy jobb lenne nélküle mint vele.
16l
2021. jan. 25. 16:11
11/25 anonim válasza:
Nincs rendjén, ők sem veszik át a magyart...
12/25 anonim válasza:
"Az egészséges nemzetiségnek ... egy főkísérője a nemzeti nyelv, mert míg az fennmarad, a nemzet is él, bármi sínylődve is sokszor ... , de ha az egyszer elnémul, akkor csak gyászfűzt terem a hon, mely a voltakért szomorúan eregeti földre ... lombjait." (Széchenyi István: Hitel
13/25 anonim válasza:
De very menő, hogy te így speakelsz
14/25 A kérdező kommentje:
Majmok🙄
2021. jan. 25. 17:58
18/25 anonim válasza:
Pöcsök vagytok, legalább a helyesírása jó,okos lànynak tűnik. Ritka. Kérdező,foglalkozz azzal,aki segít,ezeket tojd le.
19/25 anonim válasza:
Akinek jó a helyesírása az már okos. Amúgy nem okos, hanem clever! Hát nem igaz, hogy nem lehet normally leírni.
20/25 anonim válasza:
Ne trollkodjátok már szét a kérdező topikját! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!