Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeret, vagy csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 3 hete írkálok, és eddig elég komolynak tűnt a dolog, de megváltozott.Tudom ez nem sok idő és még így se ismerjük rendesen egymást, viszont jól éreztem magam vele. A baj ott kezdődik, hogy lassan teljesen lesz*r. Az elején pár nap után már azt kérdezgette, hogy leszek-e a párja, ami persze nekem is gyanús volt és nyilván akkor nemet mondtam, mivel nem is ismertem még. Egy idő után, viszont egyre kevesebbet foglalkozott velem és erre párszor rákérdeztem. Volt, hogy azt mondta, hogy éppen játszik, de ha gondolom akkor beszélgessünk, és akkor fel is hívott, illetve a második alkalomkor, azt mondta, hogy haldoklik a nagymamája és ezért magányra van szüksége... Természetesen nagyon sajnálom, ha ezen megy keresztül, viszont nekem ez elég gyanús. Egyszerűen rosszul esik, hogy azt kell feltételeznem róla, hogy csak unalomból kellek neki, de kezdem tényleg azt hinni. Szerintetek csak kihasznál, vagy tényleg lehet hogy ennyire megviseli. Esetleg 3 hét alatt kialakulhat egyáltalán rendes szerelem. Azt kell még róla tudni, hogy alapvetően ő sem egy beszédesebb típus és eléggé érzelmes tud lenni.2021. jan. 22. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Szeret
Kihasznál
Talán érez valamit
29 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szerintem vizsgáztat hogy melyik kategóriába tartozol. Ne írj neki adig meg ő nem ír. Várj türelemmel.
2/5 anonim válasza:
Viselkedj úgy vele ahogy ő veled ne egyből írj vissza mert azt hiszi így könnyen kapható vagy meg megtehet veled bármit add magad hogy más vagy mint a többi lány úgy írj neki vissza ahogy ő neked
Meg játék most az idő alatt ha igazán fontos vagy szán rád időt
3/5 Szivessa3 válasza:
Szerintem is, ne azonnal válaszolj arra amikor ír, meg néha kimaradhat néhány nap úgy, hogy nem beszélgettek. Esetleg érdeklődhetsz a nagymamája felől, meg hogy segítesz neki ahol tudsz és utána kiderülhet, hogy mit akar tőled.
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem talált mást, akivel elbeszélget úgy, mint veled az elején. Csak beszélfetésre vágyik, többre nem.
Ahogy írták is, ne írj neki egy darabig 😉
5/5 anonim válasza:
Engedd el, ne írj neki. Ha tényleg kedvel és fontos lettél neki, akkor lehet keresni fog, bár lehet csak unalom üző vagy... Kifog ez derülni, sok türelmet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!