Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak ki akar használni? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ki akar használni? Vagy tényleg szeret? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy hete megismertem egy srácot, már amikor legelőször megláttam nagyon megtetszett, beszélgettünk is, de nem sokat. Aztán még találkoztunk kétszer, mert van egy zenekara, amiben benne van a legjobb barátom, és megnéztem őket. Szemezgettünk, meg hazafele úton viccelődtünk, jó szorosan ölelt elköszönéskor. Nagyon tetszik, elég sokat beszéltem róla, alig vártam, hogy írjon, vagy elmenjünk valamerre ketten. Erre tegnap rámírt, és annyira nyálas, hogy belehánynék a billentyűzetbe... Olyanokat ír, hogy kicsim, szerelmem, meg hogy még sosem találkozott ilyen lánnyal, mint én, meg gyönyörű a mosolyom... Jól esik, de basszus 1 hét után szerelmet vallott facebookon, meg azt mondta, hogy tőlem akar gyereket. Gyereket... Hát ezen eléggé kiakadtam, mondtam is neki, hogy lassítsunk a tempón, még először meg kellene, hogy ismerjelek. Voltak már barátnői, nem is szűz már. Azon gondolkodtam, hogy lehet csak meg akar fektetni, azért ír ilyeneket, mert például ma is írta, hogy énekeljek neki, mert gyönyörű hangom van... Ja, már ezelőtt elénekeltem neki a Pokémon főcímdalát, viccből, miközben amúgy a hangom borzasztó, a barátaim is mindig röhögnek, amikor énekelek. Úgy érzem, mintha csak be akarna nyalni, hogy engedjek neki dolgokat. Esküszöm, mintha kettős személyisége lenne, élőben tök normális, facebookon meg meg van bolondulva... Hétfőn találkozom vele, adok neki egy esélyt, de még legjobb barátom (bandatag) is félt, hogy ki tudja mit csinálhat velem, meg ha valami baj van hívjam... Szóval eléggé fura ez az egész, én a gyerekes dolgon kiakadtam, meg azon, hogy azt írta, hogy feleségül akar venni o.O Én 15 éves lány vagyok, ő 16 éves fiú.

2016. aug. 27. 01:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Beteg...
2016. aug. 27. 04:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Heeee gyerek?! X') huszonéves fejjel se akarok még gyereket kihordani xD

Kiiicsit beteg><

Aki ilyennel jönne sarkon fordulnék.

A nyálas igy tetszel úgytetszel az még ok (szeretnek nyalizni ha pna van a dologban)

Pasiknak alapon 2személyiségük van ha csajjal vannak vagy haverok előtt.

De leírás alapján OFFolnám a srácot.

(mondtam volna hogy élettelen nyomi lehet de ha voltak kapcsolatai akkor nem a 4fal közt remegő ember aki haverok közt néha elvegyül)

2016. aug. 27. 07:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Adrikám, te a sarkonfordulás nagy mestere vagy.
2016. aug. 27. 09:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát én is írtam neki, hogy tesóm szerintem én még 10 év múlva sem akarok majd gyereket, majd kicsit utána. Erre azt írta, hogy tud rám várni. Meg kb. 4x leírtam neki, hogy lassítsunk már, mert nekem tetszel, de nem is ismerlek. Erre ugyanúgy, szerelmem, kicsim, meg 5millió szivecske -.- Ha élőben meg hozzám se merne szólni, az még szép lenne... :D Hétfőn 1 órára találkozom vele, aztán elmegyünk próbára, az 4 órás, de ugye ott már ott lesznek a többiek is. Ha ott kettesben nem lesz normális, akkor tuti offolom, mert már így is afelé hajlok...
2016. aug. 27. 10:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Szeretet hiányos.
2016. aug. 27. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki egy esélyt, mert a szerelem létezik első látásra, de ne nagyon reménykedj. Én is beelestem abba a hibába, hogy az egyik osztálytársamba szerelmes voltam és FACEBOOKON VALLOTT SZERELMET. Akkor jó ötletnek tűnt, de.... valójában nem volt az. Összejöttünk még minden. De nem volt az az igazi a dolog. Amilyennek lennie kellett volna.
2016. aug. 29. 08:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Ma megadom neki azt az esélyt, aztán majd kiderül. De nem értem, hogy mért kell minden ilyet facebookon megbeszélni? :/ Élőben mért nem jó? Meg miért kell írásban megkérdezni, hogy majd foghatja-e a kezem? -_-
2016. aug. 29. 11:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon édes volt, meg látszik hogy komolyan érez valamit, beszéltünk is róla... De ahj én mégsem érzek iránta semmit... Mondtam neki, hogy időre van szükségem, mégis tudom hogy ebből nem lesz semmi... Most mit csináljak? :/ Hogy mondjam el neki, mikor ő tökre azt hiszi, hogy van esélye?...
2016. aug. 29. 17:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Zenésszel ne kezdj. Tudom, miről beszélek, 40 éve a szombat estéim arról szóltak, hogy a fellépés után melyik lányt vigyem szobára...
2016. aug. 31. 17:09
 10/13 A kérdező kommentje:

Ismerem ezt a zenész dolgot, mármint hogy híresek, és sokan lefekszenek velük... :D De ő még híresnek sem híres, egy teremben próbálgatnak heti négyszer-ötször. ^^

Már megmondtam neki, hogy maradjunk csak barátok, nem fogadta túl jól. :/

Amúgy a bandád nevét megkérdezhetem?^^

2016. aug. 31. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!