Nagyon gyorsan zsírosodó hajra tippek? Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, kétnaponta kell hajat mosnom. Ha párás meleg idő van méghamarabb bezsírosodik. Kipróbáltam már sokféle sampont, de egyik sem akar igazán használni. 23/L
Normál hajra való sampont használj, kizárva a 2in1 (sampon és balzsam egyben), mert azok a lehető legrosszabbak. Szilikonmentes is állítólag nagyon jó. Én most elkezdtem használni csalánsampont, úgy tűnik, hogy bevált.
Csak a hajvégeidre kenj balzsamot és olajat, a fejbőrt kerüld, ezzel is sokat segítessz. Szárítás és hajvasalás elkerülésével inkább a töredezett, száraz hajat tudod elkerülni, a zsírosodást nem igazán.
És tényleg használj szárazsampont, 1 nappal mindenképp eltudod tolni a mosást.:)
nem kéne kétnaponta megmosni :D persze hogy bezsírosodik
én volt h nem mostam másfél hétig semmi baja nem lett, igaz nekem nem annyira zsírosodik (de valamennyire tisztítja magát a haj, és amúgy is csak hetente egyszer mosom)
17L
Én is azért kezdtem el 2 naponta mosni,mert zsírosodni kezdett és a 3.napon már beszóltak anno a suliba,hogy mi van én nem mosok hajat?
Nyilván zsírosodna akkor gyorsabban,ha valaki ok nélkül kezdi el gyakran mosni a haját.És őszintén én a nyáron mindig igyekeztem kitolni a hajmosásokat,amikor itthon voltam és 4-5naponta hajatmosni.És nem változott semmi.Pedig 3-4hónap után kéne azért történnie valaminek ha ez lenne a gond.
Én a WU2 samponját használom a normál hajra valót.Ha a zsíros hajra valót használnám,valószínű rosszabb lenne a helyzet.Használtam már több féle sampont és ez adja a legjobb érzetet nekem.A krémes állagúak nem tesznek jót a zsíros hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!