Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha közel 17 évesen nincs fiúm?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van a körülöttem, minden osztálytársam boldog kapcsolatban él, vagy épp szakított, a lényeg, hogy volt/van kapcsolata.
Én nem vagyok, nem is voltam szerelmes. Eddig soha. Nem vonzz, hogy legyen egy barátom(akár barátnőm), nem hiányzik, ugy érzem, sose lenne kedvem neki visszaírni, és nem érezném magam boldognak, hogy függök valakitől. Nem arról van szó, hogy lusta vagyok visszaírni bárkinek is, mert a barátnőimmel naponta chatelek. Ez baj? Kezd zavarni, hogy csak nekem nincs barátom, de közben meg nem szeretnék. Össze vagyok zavarodva..
2021. jan. 16. 11:26
1/6 anonim válasza:
Nehogy baj! Pláne, hogy nem is szeretnél. Rengeteg ilyen korú fiatal van, akinek nincs párkapcsolata, vannak, akik nem is szeretnének. Ez normális. Nem lehet így behatárolni a dolgokat, hogy akinek van párkapcsolata az normális, akinek nincs, az meg nem. Egyikkel sincs semmi baj.
3/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz nem baj. De úgy látszik zavar, mert felmerült ez a kérdés.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek a hármassal. Vagy tényleg vágysz valakire csak elnyomod magadban, vagy az zavar hogy te nem így érzel mint a többiek és emiatt különcnek érzed magad.
5/6 anonim válasza:
Nekem sem volt még, és valszeg nem is lesz, bár ez nincs ellenemre, és a barátnőmnek se tetszene, szóval nem gáz egyáltalán :D 20/F
6/6 anonim válasza:
28 vagyok és nem volt még senkim. Na?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!