Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen gáz, ha összejövök egy 12 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2021. jan. 13. 18:46
31/40 anonim válasza:
30.:Nálad is ha egy gyereket,attól hogy még nem érett a takony szóval illeted.
32/40 anonim válasza:
Valószínűleg én is hurrognák, ha nem ismernék élőben egy ilyen párt (12 lány és 18 fiú).
Azt mondanám, abban az esetben, ha a lány sokkal érettebb a koránál és a fiú is rendelkezik a korához illő felelősségtudattal, akkor lehet ebből egészséges kapcsolat. De csakis abban az esetben, ha egyik fél sem későn érő.
33/40 anonim válasza:
18 éves fiú eleve akkor jár csak 12 éves lánnyal, ha későn érő.
Nincs olyan, hogy egy tini "érettebb a koránál".
34/40 anonim válasza:
Nem gáz haveeer ha mindaketten sírtok amúgy ha családok beleegyeztek és a csaj ugy gondolod elég érett akkor hajrá hasonló ban vagyok 15 vagyok 12 evessel kerdesben sok sikert
35/40 anonim válasza:
Nem gáz, de 13 akatt van, így megrontásnak számít.
36/40 anonim válasza:
#35 és pont ezért nem "gáz", hanem bűncselekmény.
37/40 anonim válasza:
nem bűncselekmény, ne ugass bele ha nem értesz hozzá
38/40 anonim válasza:
Bűncselekmény te gyászlelkű, nézz utána.
40/40 anonim válasza:
Mondom, hogy nem, te nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!