Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen gáz, ha összejövök egy 12 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2021. jan. 13. 18:46
11/40 anonim válasza:
Igen, legalább várj 14-ig. Az se jó, de nem csuknak le értexd
12/40 anonim válasza:
Eléggé. Hagyd békén azt a kislányt, még nagyon gyerek.
13/40 Stark2000 válasza:
Szerintem ne várj ettől a dologtól csodát. Az 5 év alapjáraton nem lenne sok, de ilyen korban rengeteg. Neked már lehetnek szexuális igényeid, míg a leányzó épp csak nemrég kezdett menstruálni, ha egyáltalán. :D
14/40 anonim válasza:
9-es kemény mint vaj a napon. :DDD
16/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 13. 19:59
17/40 anonim válasza:
Szerintem egy 12 éves még kislány. Bármilyen "érett" a korához képest, akkor is bárhonnan nézem, kislány. Nekem eszembe se jutott a pasizás 12 évesen, szerintem kb megijedtem volna egy 17 éves sráctól. Nem tudom elképzelni, hogy egy 12 éves érett legyen egy kapcsolatra, szexre meg pláne. Neked se lenne hosszú távon jó, mert teljesen más életszakaszban vagytok. Szerintem ezt gondold át inkább.
18/40 anonim válasza:
Én elég elfogadó vagyok a korkülönbségek tekintetében, de ez még szerintem is nagyon gáz. Egyáltalán mi lehet a közös téma?
19/40 anonim válasza:
Nekem is nagy korkülönbséggel voltak eddig barátnőim, de a 12 éves lány még nekem is sok. Nem a korkülönbséggel van gond, hanem hogy ő még a serdülőkor legelején van, te pedig már jócskán benne. Ha mondjuk minimum 14-15 éves lenne, akkor rendben van, de egy 12 éves lánnyal nem fogsz tudni 17 éves párkapcsolati igényekkel együtt lenni és csak bajod lesz belőle. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!