Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen gáz, ha összejövök egy 12 éves lánnyal?
Hát eléggé!!
És ezt lányként mondom, igaz már nem vagyok 12, de emlékszem milyen voltam akkor, vagy a többiek, max 15-ből 1 lánynak volt "pasija" és az is ilyen szintén 12, akivel csak azt mondták hogy járnak, de nem csináltak semmit
Eléggé megkérdőjelezhető
Megértem hogy korábban érnek meg minden de szerinted tényleg az a normális hogy egy 12 éves kislánnyal, igen mert még kislány általánosba jár és ott sem végzős, sőt lehet hogy még csak nem is kamaszzodik, egy lapon emlegetjük már a szexet és hasonlókat? Te úgy 17 éves fejjel gondolj bele, pl ha lenne egy hugod te úgy gondolnád elég érett ahhoz hogy 17 éves fiúval járjon, te már bulizgatsz éled az életed felfedezed a szexualitást ő meg jó esetben most nőtte ki azt a korszakát ahol barbizik, nem azt mondom felejtsd el nem is a korkülönbség a legnagyobb baj, hanem hogy elképesztően fiatal, várj 2 évet utána keresd fel, vagy jöjjetek össze de akkor tegyél fogadalmat hogy nem nyúlsz hozzá olyan módon amig idősebb nem lesz és tartsd is be, ha szereted szeresd de ha már 12 évessel jársz ne arról szoljon a kapcsolat hogy hogyan vidd ágyba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!