Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket mondjak egy lánynak hogy megkedveljen engem ?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és nem nagyon szoktam vele beszélni csak egy két szót váltani.
Miket mondjak neki (mivel dicsérjem őt ) hogy megkedveljen ?
2021. jan. 11. 19:02
1/6 barbara tóth válasza:
szerintem nem kell nagyon erőltetett dolgokra gondolni, mert az érződni fog. Utál téged a lány? Vagy csak szimplán még nem vagytok olyan jóban?
Amúgy semmi extrára nem kell gondolni, legyél vicces, add magadat, és ez rajta múlik, hogy bejön-e neki a személyiséged. Kezdeményezz, kb. bármilyen témát feldobhatsz neki, nem hiszem hogy rossz néven venné.
Sok sikert:)
2/6 anonim válasza:
"Szép vagy mint egy új traktor!"
3/6 anonim válasza:
szia, baszunk?
de vigyázz, ha ezt mondod egy lánynak annyira beléd szeret, hogy nem fogod tudni lerázni
4/6 anonim válasza:
Semmit, szerintem te még nézd a Pokemont
5/6 anonim válasza:
Legalábbis ez elég gyerekes kérdés volt. Add önmagad, beszélgess vele,aztán ennyi
6/6 anonim válasza:
Mindenképp magadat add, mert ha megjátszod magad, az hosszútávon nem jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!