Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
Nem lehet, hogy ért Téged egy olyan csalódás az életedben(pl szüleid rossz szerelmi helyzete, vagy bárki aki közel áll hozzád),ami miatt kialakult ez benned? Mármint lehet hogy amiatt csalódás miatt visszafog téged a tudatalattid.
19F
#3as vagyok, Hát remélem tudtam segíteni :D Tényleg lehet benne valami, hogyha így alakultak a dolgok anyukáddal és apukáddal.
Persze csak feltételezés, de nem árt minden kérdés feltenni magunknak és megnézni vonatkozik e ránk, abból baj nem lehet.
Az emlékek között érdemes keresgélni és feldogozni őket. Néha egy két jelentéktelennek tűnő emlék befolyásolni tudja a tudatalattinkat. Egy rossz mondat egy másik embertől elég ahhoz hogy sérüljön valaki. Ha van esetleg kérdésed ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezz még :D
Szerintem meg csak szimplán nem a megfelelő pasikkal hozott össze az élet. Nekem is volt pont 17 évesen egy srác a suliból aki iszonyatosan bejött, aztán én (!!) kezdtem el vele ismerkedni, neki is egyből megtetszettem, együtt voltunk kb. 2 hónapot mert egyszerűen nem voltam belé szerelmes. Pedig ő mindent elkövetett, hozott nekem csokit, virágot, elvitt kajálni stb. A szerelem ugyanis nem hiszem hogy ezeken a dolgokon múlik. Attól mert valaki kedves veled és vesz virágot még nem fogsz belezúgni. Mondjuk esetemben szerintem azért nem működött, mert kívülről olyan rosszfiúsnak tűnt, viszont ahogy megismertem, épp az ellenkezője derült ki róla: kedves, érzékeny fiú, számomra túl nyálas és romantikus, illúzióromboló volt és kiábrándító, pedig nagyon szerettem volna szerelmes lenni belé. Talán te sem a végtelen romantika és érzelgés kedvelője vagy, persze a megfelelő személytől talán még el is várnád. Egy szó mint száz: biztos vagyok benne hogy nem veled van a baj, leszel te még halál szerelmes, még fiatal vagy, nyugi! Drukkolok, és ne erőltesd, úgy is akkor fog jönni amikor tényleg nem számítasz rá.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!