Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Annyi helyes és rendes fiú van a közelembe akikkel mind lehetett volna kapcsolat. Külső és belső is tökéletes volt de amikor valakivel megpróbáltam hogy majd kialakul maximum legjobb barát szinten szerettem. Szerelmes sose tudtam lenni. Hoztak rózsát volt aki étterembe vitt, buliba esetleg sétáltunk/túráztunk annyi programot kipróbáltam olyan jól éreztem magam de amikor megpusziltak, megöleltek nem éreztem semmit vagy ha éreztem is akkor sem olyat... volt akit nagyon szerettem de szerelmes nem voltam. Mit tegyek? 17/l

2021. jan. 10. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy aromantikus vagy. Van ilyen, de hogy mit lehet vele tenni azt nem tudom.
2021. jan. 10. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Utána olvastam és teljesen rám illik. Remélem azért jön valaki akivel megtudom élni milyen szerelmesnek lenni. De még a szerelem gondolatára sem érzek semmit. Pedig szeretni nagyon tudok:(
2021. jan. 10. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ért Téged egy olyan csalódás az életedben(pl szüleid rossz szerelmi helyzete, vagy bárki aki közel áll hozzád),ami miatt kialakult ez benned? Mármint lehet hogy amiatt csalódás miatt visszafog téged a tudatalattid.

19F

2021. jan. 10. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 hát anyukámnak mind a 3 házassága elég csúnyán végződött nem tudom hogy ennek köze lehet hozzá. Apukámba sokszor csalódtam nem igazán volt olyan kapcsolatunk aminek egy apa-lányának kikellene alakulnia. Csalódtam párszor de hát kinem? De lehet igazad van, lehet van valami köze ehhez. Köszönöm a válaszod:)
2021. jan. 11. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:

#3as vagyok, Hát remélem tudtam segíteni :D Tényleg lehet benne valami, hogyha így alakultak a dolgok anyukáddal és apukáddal.

Persze csak feltételezés, de nem árt minden kérdés feltenni magunknak és megnézni vonatkozik e ránk, abból baj nem lehet.

Az emlékek között érdemes keresgélni és feldogozni őket. Néha egy két jelentéktelennek tűnő emlék befolyásolni tudja a tudatalattinkat. Egy rossz mondat egy másik embertől elég ahhoz hogy sérüljön valaki. Ha van esetleg kérdésed ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezz még :D

2021. jan. 11. 10:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2021. jan. 11. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak szimplán nem a megfelelő pasikkal hozott össze az élet. Nekem is volt pont 17 évesen egy srác a suliból aki iszonyatosan bejött, aztán én (!!) kezdtem el vele ismerkedni, neki is egyből megtetszettem, együtt voltunk kb. 2 hónapot mert egyszerűen nem voltam belé szerelmes. Pedig ő mindent elkövetett, hozott nekem csokit, virágot, elvitt kajálni stb. A szerelem ugyanis nem hiszem hogy ezeken a dolgokon múlik. Attól mert valaki kedves veled és vesz virágot még nem fogsz belezúgni. Mondjuk esetemben szerintem azért nem működött, mert kívülről olyan rosszfiúsnak tűnt, viszont ahogy megismertem, épp az ellenkezője derült ki róla: kedves, érzékeny fiú, számomra túl nyálas és romantikus, illúzióromboló volt és kiábrándító, pedig nagyon szerettem volna szerelmes lenni belé. Talán te sem a végtelen romantika és érzelgés kedvelője vagy, persze a megfelelő személytől talán még el is várnád. Egy szó mint száz: biztos vagyok benne hogy nem veled van a baj, leszel te még halál szerelmes, még fiatal vagy, nyugi! Drukkolok, és ne erőltesd, úgy is akkor fog jönni amikor tényleg nem számítasz rá.

22/L

2021. jan. 14. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!