Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok ennyire szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 21:28
1/10 anonim válasza:
Nem tudjuk.
Én max annyit tudnék mellékesként hozzászólni, hogyha nagyon görcsösen keresel szerelmet, párkapcsolatot akkor még kevésbé fog menni.
2/10 anonim válasza:
Mert az ember valamilyen szinten társas lény és igényli
3/10 A kérdező kommentje:
Én nem feltétlen a párkapcsolatra gondolok. Hanem magára a szerelem érzésére. Egyébknét lány vagyok. Fiatalnak is gondolom magam ahhoz hogy barátom legyen
2020. aug. 23. 22:01
4/10 anonim válasza:
Lehet környezetedben valakinek lett most valakije és neked is előjött egy kis gondolat, hogy mi lenne ha neked is lenne.
5/10 A kérdező kommentje:
Pl multkor azt álmodtam hogy lett egy uj fiu osztalytarsam aki tokeletes volt szamomra es egymasba szerettunk stb. De nem jottunk ossze. En nem csokolozni vagy meg komolyabbat akarok csak egyszeruen szeretnek szeremles lenni/szeretnem hogy tettszen valaki aki rendes velem
2020. aug. 23. 22:02
6/10 A kérdező kommentje:
Ja es amiota ezt almodtam azota surun gondolok erre az alomra. Igazabol vannak korulottem rohadt hyes fiuk is(pl batyam haverjai) de ok nem olyanok. Ah ezt nemtudom leirni
2020. aug. 23. 22:04
7/10 anonim válasza:
Dolgoznak a hormonok :)
De nyugodj meg bőven leszel még sokszor szerelmes☺️ Sokszor leszel még szeretve, most kicsit türelmesnek kell lenned és hallgasd a szívedre.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat❤️😊
2020. aug. 23. 22:07
9/10 anonim válasza:
Szia! Nem tudom mennyi idos vagy de enis igy vagyok!🙂 Igaz nekem tetszik valaki viszont o nem viszonozza az erzeseim..na igen ez nemjo erzes de figyelj ne gondolj ra gorcsosen hidd el minden a maga idejeben jonni fog! Amikor nem szamitasz ra akkor fog megtalalni! Addig is legy boldog❤
16/L
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonoom❤️
2020. aug. 23. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!