Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerelmes lenni?
AZ egyik lány barátnőmet jutattad eszembe.
Ő volt a legcsinosabb, legszexibb lány akit valaha láttam. De most komolyan, külsőleg 10/10 bárkit kérdezel. Minden rendben volt vele külsőleg.
Régen nagyon 3.14csa, ribi volt; az a tipikus legizmosabb végzőssel összejövő fajta. Nem is beszéltem vele akkoriban, kerültem inkább.
Aztán beosztottak mellé média órán 2 évvel ez a korszaka után és összbarátkoztunk, segítettünk egymásnak.
Ő lehetne a legboldogabb ember, ilyen bomba külsővel és kitünő tanulmányi eredményekkel - viszont nem volt az.
A volt kapcsolatai tönkretették, a barátnői otthagyták és depressziós lett. Belsőleg teljesen megüresedett, romhalmaz volt 17 évesen.
Kiadta nekem azt ami fájt neki, elmondta a titkait és segítettem neki.
Elmentem vele rengetegszer cukrászdába, kávézóba és sétálni.
Éreztem iránta szerelmet, viszont ő egy szupermodell volt és én pedig egy átlagos, vékonyka srác. De nem is baj, barátként is jól elvoltunk.
Ezzel annyit akarok mondani, hogy ez a lány így került ki depresszióból, a lelki ürességől. Ott voltam neki és nem hagytam egyedül.
A korkülönbségségről meg annyit, hogy az ennek a lánynak 14 évesen volt 20 éves palija már és az osztályomban az egyik 17 éves lány egy 28 éves csávó babáját várja. A sulimba pedig van egy 10.-es lány aki 7.-es sráccal van nyíltan együtt (és ez nem vicc.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!