Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti voltatok már viszonzatlanul szerelmesek?
Figyelt kérdés
De annyira hogy sírtatok miatta vagy legalább szomorúak voltatok...egy olyan lányba akit nem ismertek, csak láttok a suliban és tudjátok hogy köztetek úgy se lehet semmi. Voltatok már? (Kort is írjatok légyszi)2021. jan. 10. 16:24
12/13 anonim válasza:
Én egy 400km re lévő lányba lettem szerelmes képek alapján. Szinte esélytelen h valaha is találkozunk:(
13/13 anonim válasza:
A férfiaknak is vannak érzéseik, csak mondom.
Igen nekem volt már ilyen.
25 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!