Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom feldolgozni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom feldolgozni elfogadni?

Figyelt kérdés

A párommal 2 évig voltunk együtt 170 km volt köztünk és csak hétvégente tudtunk találkozni.

Nagyon szerettem őt és sokszor beszéltünk az összeköltözésről csak én jobban szerettem volna ha ő jön hozzám viszont a munkája miatt a logikus az lett volna ha én megyek. Eltelt 2 év és volt hogy elbizonytalanodtam de szerettem is mikor 2 évesek lettünk egyszer megbántottam és utána azt mondta nem szeretné folytatni. Én szerettem és próbáltam keresni de nem volt rá nyitott én reménykedtem hogy egy kis idő kell utána megpróbáljuk újra. Eltelt így 2 hónap.aztán láttam hogy összeismerkedett mással aki udvarol neki. Engem ő nagyon szeretett és én is őt de túl sokat vártam és most már azt érzem hogy azonnal költöznék és azt hittem ha ezt elmondom neki akkor újra együtt leszünk mindent megtenném csak vele legyek és belehalok annyira fáj ha ez komoly lesz hogy mást fog szeretni érinteni miközben leélném vele az életem. Mar volt hogy nála aludt és valószinű tovább lépett de én még azóta se tudom felfogni vagy elhinni hogy ez történt. Hogyan lehetne jobb ? Nem tudom feldolgozni egész nap ő jár az eszemben és borzasztóan rosszul érzem magam. Sehogy sem jobb

2021. jan. 9. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:
85%
A távkapcsolatoknak általában ez a vége.
2021. jan. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!