Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, szakítás után mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szakítás után mit ajánlottok?

Figyelt kérdés
5 nap híján 10 hónapig voltunk együtt a barátommal, és ma szakított. Az indokot nem szeretném elmondani. Nagyon sok időt töltött lent nálunk, és minden IS rá emlékeztetett. Tudnátok segíteni, hogy mit tudnék csinálni, hogy kevésbé fájjon? Bármi segítség jól jön...

2021. jan. 6. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tudni kéne az indokot, nem mindegy hogy megcsalt vagy valami más...
2021. jan. 6. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyél többet a barátaiddal, ha esetleg maradtak Nálad cuccai, add vissza. Keress új hobbit vagy valamit ami leköti a figyelmet, és gondolj arra hogy bármennyire fáj, még fiatal vagy, lesz még sok lehetőség az életben.
2021. jan. 6. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Van kedved beszelni? Nagyon hasonlo a helyzet, de mi egyutt is eltunk...

2021. jan. 6. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Sajnálom!

Mindig foglald le magad valamivel, sose merengj rajta, vagy ha ilyen van, gyorsan csinálj valamit (játék, sport, TV, tanulás, olvasás stb.).

2021. jan. 6. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem elmondanod az okot,viszont ez egy lényeges információ,hogyan is kéne utána kezelni a szakítást :)
2021. jan. 6. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Töményet.
2021. jan. 6. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Spirytus Stawsky (96% alkohol) húúúúúúúúúzóóóóóóóóóóóóóra
2021. jan. 6. 15:46
 8/9 Joshua21 válasza:
Nekem egy éve fejeződött be egy 4-5 hónapos kapcsolatom és mindig feljöttek az emlékek és szorongtam miatta. 3 napja ráírtam, és megkérdeztem mi volt az oka, természetesen semmi jó meg csak a kifogás volt. De utána többet nem is gondoltam rá. Szerintem csináld te is ezt!
2021. jan. 8. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
En exem is csak a kifogásokat gyártotta, persze hamar rajottem, hogy egy no volt az oka, csak gyáva volt bevallani.
2021. jan. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!