Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ô szeretné, de én még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ô szeretné, de én még nem hiszem hogy készen állok. mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a fiút és tudom, hogy ô is engem, viszont nem régóta vagyunk együtt és ô érettebb és talán tapasztaltabb is mint én. tudom hogy megbízhatok benne, de félek egy kicsit. egyszer úgyis muszáj lesz, honnan tudjam mikor jön el a pillanat? vagy hagyjam neki?

2021. jan. 3. 00:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor állsz rá készen, ha már nem kell megkérdezned Gyakorin a dolgot. És magadban sem merül fel a kérdés, hogy jó ötlet-e. Ha tényleg szeret a srác, meg fogja várni. Ellenkező esetben nem kár érte.
2021. jan. 3. 10:21
 12/21 terminator9000 ***** válasza:
63%
Igen várni fog a srác, de felmerülhet benne az hogy úgyérzed nemelég jó neked hogymég nemakarod
2021. jan. 3. 10:23
 13/21 anonim válasza:
100%
12-es: pontosan így kell bűntudatot okozni egy tinilányban...
2021. jan. 3. 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor akár utolsó pillanatban is mondhatasz nemet ugye tudod? Ha te nem akarod, akkor nem.
2021. jan. 3. 13:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Petting kell, tényleg, aztán meg van oldva egy darabig, ameddig nem érzed, hogy teljesen készen állsz. Volt már?
2021. jan. 3. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd neki!
2021. jan. 3. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolod, hogy ,,hagynád" neki, akkor ne menj bele. Szépen mondd meg neki, hogy vele nincs bajod, de neked ez túl gyors, kell idő, talán hónapok is, nem szeretnél elsietni semmit. Ha ezek után otthagy, akkor jobb is, hogy hamar megváltál tőle. Ha meg tényleg érdekled, akkor várni fog :)

Ilyen esetekben szokták elsietni a dolgokat, meg azt hinni, hogy a párkapcsolat = szüzesség elvesztése. Volt egy osztálytársam, aki nem túl diszkréten megkérdezte, hogy milyen volt? Én meg néztem, hogy mégis micsoda...? Hát kiderült, hogy azt hitte, hogy én már rég elvesztettem, csak azon okból, mert lett kapcsolatom. Sőt, továbbmegyek, az első kapcsolatomban egyáltalán nem is volt szex, éreztem, hogy vele nem menne. A másodiknak sem adtam magam könnyen, de ő kivárt és azóta is együtt vagyunk :)

2021. jan. 4. 17:46
 18/21 anonim válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=H73RNNivbA0&ab_channel=Tanul..

Ebben a témában ezt a videót tudnám ajánlani.Ajánlom megnézésre.

2021. jan. 4. 20:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Onnan fogod tudni, hogy természetesen jön az egész, nem aggódsz miatta. Szerintem kicsit talán túl van ez gondolva, és túl sok a rákészülés, és ettől csak stresszeli magát az ember. Fokozatosan próbáljátok ki ezt-azt, mindig ami jól esik mind a kettőtöknek, nem csak behatolásból áll a szex. Haladjatok olyan tempóba, amiben jónak érzitek, és így szépen megismeritek egymást. Jönni fog magától a pillanat, ha ideje van.
2021. jan. 4. 22:49
 20/21 terminator9000 ***** válasza:
100%
Utolsó ennél jobban nem is mondhattad volna🤔👍
2021. jan. 4. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!