Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ô szeretné, de én még nem hiszem hogy készen állok. mit tegyek?
Úgy gondolod, hogy ,,hagynád" neki, akkor ne menj bele. Szépen mondd meg neki, hogy vele nincs bajod, de neked ez túl gyors, kell idő, talán hónapok is, nem szeretnél elsietni semmit. Ha ezek után otthagy, akkor jobb is, hogy hamar megváltál tőle. Ha meg tényleg érdekled, akkor várni fog :)
Ilyen esetekben szokták elsietni a dolgokat, meg azt hinni, hogy a párkapcsolat = szüzesség elvesztése. Volt egy osztálytársam, aki nem túl diszkréten megkérdezte, hogy milyen volt? Én meg néztem, hogy mégis micsoda...? Hát kiderült, hogy azt hitte, hogy én már rég elvesztettem, csak azon okból, mert lett kapcsolatom. Sőt, továbbmegyek, az első kapcsolatomban egyáltalán nem is volt szex, éreztem, hogy vele nem menne. A másodiknak sem adtam magam könnyen, de ő kivárt és azóta is együtt vagyunk :)
https://www.youtube.com/watch?v=H73RNNivbA0&ab_channel=Tanul..
Ebben a témában ezt a videót tudnám ajánlani.Ajánlom megnézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!