Csavaros kerdes... A mennyezetre szeretnek kampot rogziteni, aminek ~0,4kg terhelest kellene kibirnia. A plafon a lentrol felfele haladva gipszkarton majd (azt hiszem) 7cm-es nikecell. Mit javasoltok?

Fúrj a gipszkartonik be, odavaló tiplivel [link]
Hosszú menetes szár, és szétnyíló szárnya van. Van többféle kivitel, és végződés
Köszi 1. Vasaroltam ilyen szereleket, azonban nem szeretnem hogy a gk. tartsa statikailag a sulyt a sok illesztes vegett. A bakacsolas helyen 3-4 cm-es elemekbol all a gk.
Mit gondolsz errol a megoldasrol; a gk-t elvekonyitanam annyira hogy egy nikecell dubel ( [link] at tudja torni?

Hogy, hogy 3-4cm elemekből van a gipszkarton? és az hogy van felrögzítve? Mi van a gipszkarton fölött? A nikecelbe való tipli nem ilyenhez való.
tehát alul gipszkarton, felette nikecell. És az felett mi van?
ha a gipszkarton jól van rögzítve, akkor ott sok csavar és tartónak kell lennie, ha ilyen kis elemekből van. ha nem így, van, akkor elég vacakul van felrakva.

Ilyen esetben én inkább nem nagyon furkálnám a mennyezetet.
Először azt hittem lámpát akarsz felrakni, de ahhoz a vezetékezést is meg kellene oldani

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!